Vrei buze mai voluminoase și catifelate. Două trucuri pe care trebuie să le încerci. Rezultatul e instant

de:
28 aug. 2020
Vrei buze mai voluminoase și catifelate. Două trucuri pe care trebuie să le încerci. Rezultatul e instant

Dacă te confrunți cu buze uscate și crăpate, ai nevoie de aceste două trucuri în viața ta. Acestea te vor ajuta să prepari acasă tratamentul natural pentru buze cât mai catifelate și voluminoase. 

În cazul în care nu știai, la fel ca și alte zone ale corpului tău, buzele au și ele nevoie de o îngrijire specială atât vara cât și iarna, iar primul pas pentru a scăpa de acest aspect este exfolierea acestora.

Dacă te numeri printre adepții produselor naturale, trebuie să încerci neapărat această combinație. Uleiul de cocos și zahărul, sau mierea sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a scăpa de buzele grăpate.

Într-un recipient adaugă două lingurițe de miere sau de ulei de cocos și o singură linguriță de zahăr, apoi amestecă-le bine și aplică soluția direct pe buze, lăsând-o să acționeze timp de 10-15 minute. Rezultatul va apărea instant, iar tu te vei bucura de cele mai catifelate buze.

Cum alegi balsamul de buze corect

După exfoliere, următorul pas este aplicarea unui balsam de buze. Într-adevăr, acest lucru este destul de dificil având în vedere multitudinea produselor pe care le găsim în comerț, însă există anumiți factori de care trebuie să ținem cont pentru face alegerea corectă.

Astfel, atunci când alegem un balsam pentru buze este important ca acesta să includă măcar unul dintre aceste ingrediente: ulei de cocos, ulei de măsline, ceară de albine, unt de shea, aloe vera, ulei de jojoba sau gălbenele.

Un alt lucru important de știut este că inclusiv balsamurile pe bază de apă termală dau rezultate foarte bune, având în vedere că una dintre cauzele buzelor uscate este deshidratarea.

De asemenea, chiar dacă vei obține rezultatele dorite imediat, este indicat ca acești pași să fie făcuți regulat pentru a menține textura dorită a buzelor, așa că ai grijă să ai mereu la tine balsamul hidratant, iar odată pe săptămână optează pentru exfolierea naturală.