Vrei să lucrezi la LIDL sau Kaufland? Ce salariu are un simplu casier și care dintre cei doi giganți câștigă mai mult. Sumele diferă enorm

de:
01 apr. 2023
Vrei să lucrezi la LIDL sau Kaufland? Ce salariu are un simplu casier și care dintre cei doi giganți câștigă mai mult. Sumele diferă enorm

Dacă vrei să te angajezi la LIDL ori la Kaufland, ar fi bine să știi că salariile sunt complet diferite. Contează evident experiența, dar și orașul unde lucrezi. Totuși, sumele oferite de ambele magazine fac diferența.

La LIDL, un casier debutant încasează un salariu care pornește de la 3.000 de lei net. Iar odată ce crește experiența, dar și vechimea în cadrul companiei, evident că și salariul poate să crească.

Iar pe lângă cei 3.000 de lei, LIDL le mai oferă angajaților și bonuri de masă, prime de sărbători și chiar și bonusuri, astfel că până la urmă efortul merită.

De asemenea, dacă ești angajat la LIDL și prinzi mai multă experiență, poți să și avansezi. Unele posturi de la LIDL se plătesc chiar și cu 7.000 de lei net. Atât încasează o persoană care are o funcție de manager.

Ce salariu au angajații de la Kaufland și LIDL

Mergem la Kaufland, unde salariile sunt cu mult mai mici decât la LIDL. Astfel, dacă iei în calcul să ta angajezi casier aici, ar fi bine să știi ce avantaje ai.

Potrivit observatornews.ro, cei de la Kaufland își plătesc casierii debutanți cu puțin peste 2000 de lei net. Evident, la această se adaugă bonusuri, bonuri de masă și nu numai, la fel ca la LIDL.

Totuși, suma est cu aproape 1.000 de lei mai mică dacă ar fi să facem o comparație. Totuși, spre deosebire de LIDL, cei de la Kaufland pe orbit angajaților un plan eficient de majorare al salariilor.

Astfel, dacă te angajezi aici ai șanse mari să ajungi salarii de peste 5.000 de lei, evident în mai mulți ani, dar și într-un cu totul alt departament. Evident, ai nevoie de răbdare și ține cont că orașul în care te angajezi contează și el.

În București ori în Cluj, salariile sunt mai mari, față de alte zone din țară.