Zanni nu s-a mai abținut! A spus public ce vedetă a întreținut relații sexuale la Survivor România! Și nu a fost doar cu un singur bărbat

de:
07 aug. 2022
Zanni nu s-a mai abținut! A spus public ce vedetă a întreținut relații sexuale la Survivor România! Și nu a fost doar cu un singur bărbat
Zanni, îmbrățișând-o pe Ana Porgras în Marea Finală

După ce a ieșit învingător în competiția Survivor România de anul trecut, Zanni nu s-a abținut și a vorbit despre toți concurenții, dar și concurentele care i-au trezit interesul. Una dintre ele l-a dezamăgit însă prin atitudinea ei.

Așa cum se așteptau și telespectatorii după imaginile vizionate, Zanni a mărturisit că a simțit o atracție pentru Roxana Ghiță, care devenise vedetă peste noapte, însă atitudinea concurentei l-a făcut să nu își mai dorească nici măcar o conversație cu ea.

Roxana Ghiță, relații intime la Survivor România

Zanii povestește că Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai ”pofticioase” concurente de la Suvivor România. Câștigătorul competiției susține că aceasta avea o pasiune pentru mai mulți concurenți, printre care și el, dar și Jador și Culiță Sterp.

Zanni, câștigătorul Survivor România, a recunoscut că a fost atras de Roxana Ghiță. Dar aceasta l-a dezamăgit. Ce acuzații îi aduce acum?

”Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culită”, a spus Zanni, la Ștafeta Mixtă.

”Știe toată lumea”

Mai mult de atât, pe lângă că era atrasă de alți concurenți, Roxana Ghiță ar fi întreținut și relații intime cu unul dintre colegii ei. Zanni povestește că Roxana și Musty s-au apropiat mai mult ”sub bătură, dar și baracă”, iar toți concurenții au știut asta.

Zanni a mai adăugat că s-ar putea ca și Andrei să fi întreținut relații intime cu Roxana Ghiță, însă nu poate confirma exact acest fapt.

”Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a mai spus Zanni.

Pe lângă Roxana Ghiță, și Elena Marin i-ar fi făcut avansuri acestuia, însă nu s-a ajuns la niciun deznodământ.

”Elena Marin s-a dat la mine si la Cosmin. Au fost numai combinatii pe acolo, dar nereușite”, a mai spus câștigătorul Survivor România.