Zodia care ar putea pierde tot. Atenție la acești prieteni, te trădează! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

de:
22 sept. 2022
Zodia care ar putea pierde tot. Atenție la acești prieteni, te trădează! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

Zile agitate pentru foarte multe zodii. Unii nativi sunt afectați de lună, în timp ce alții vor ajunge să fie dezamăgiți de oamenii la care se așteptau mai puțin, avertizează astrologul Urania.

Dezamăgiri, întâlniri, discuții și reticențe. Cam așa vor arăta următoarele zile pentru o parte dintre zodii. Fiecare dintre ele primește o lecție importantă din partea astrelor.

Nativii din zodia Gemeni spre exemplu trebuie să știe că Luna îi va afecta direct, însă semnele sunt cât se poate de bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal își vor conștientiza mai clar decât oricând calitățile, inteligența, dar și reacțiile rapide.

”Luna se va afla în tranzit prin zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn numeroase calități vădite cu mai mult aplomb (intuiţie, inteligență, inventivitate, abilități oratorice, natură descurcăreață, reacții rapide)”, spune astrologul.

Berbecii sunt în centrul discuțiilor. Nativii acestei zodii au de semnat contracte importante și de asemenea, fac și câteva demersuri necesare pentru desfășurarea anumitor activități.

”Numeroase întâlniri, contacte umane prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, informaţii, consultări, demersuri pe lângă instituțiile statului pentru a obține documentele necesare desfășurării unei activități”, adaugă Urania.

Zodia care va suferi o mare dezamăgire

Taurii vor fi trădați de oamenii la care se așteptau mai puțin. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi dezamăgiți de un dialog și ar putea avea reacții destul de nervoase. Mai mult control indiferent de situație, recomandă astrologul.

”Nativii pot avea presimțiri sau reticențe care le vor impune abandonarea unor inițiative sau continuarea în același fel a unui dialog care începe să-i dezamăgească sau să le stârnească reacții de adversitate prin forma abuzivă a unor persoane de a vorbi sau a se purta”, mai spune astrologul Urania.