Zodia care are parte de mare ghinion. E o perioadă super stresantă. Urania, previziuni complete pentru acești nativi

de:
13 sept. 2022
Zodia care are parte de mare ghinion. E o perioadă super stresantă. Urania, previziuni complete pentru acești nativi

Perioade dificile pentru foarte multe zodii. Unele dintre ele se vor confrunta cu un stres emoțional ridicat, în timp ce altele vor fi invadata de gânduri sumbre, spune astrologul Urania.

Fiecare zodie în parte are provocările ei în această săptămână. Dacă unii nativi progresează, alții sunt invadați de ghinioane pe care trebuie să le gestioneze.

Scorpionii sunt pe gânduri. Nativii acestei zodii au multe păreri și convingeri, care nu sunt pe placul altora, drept urmare, au stârnit reacții destul de dure. Mercur însă ar putea aranja lucrurile în cazul lor.

”Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei, eliberând sectorul casei a XII-a de factorii subiectivi: gânduri, păreri, convingeri, exprimare a unui punct de vedere care au constituit până acum prilejuri de conflict și de nemulțumire”, spune astrologul.

Zodia care va fi criticată

Balanțele sunt concentrate pe partea profesională. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor să profite de toate beneficiile pe care au prin prisma profesiei lor. Aici vorbim fie de cursuri, fie de alte stadii de pregătire, fie de anumite experimente.

”Discuții interesante, schimb de experiență, beneficiu de informații necesar exercitării profesiei, contexte de viață care permit învățarea (cursuri, experimente, stagii de pregătire)”, adaugă Urania.

Nativii din zodia Săgetător par a fi loviți de ghinioane. Cei născuți sub acest semn zodiacal se confruntă cu un stres emoțional amplu, iar asta va duce la câteva reacții disproporționale în fața unor critici sau observații venite din partea unor persoane cunoscute. Atenție la modul de abordare!

”Stres emoțional, abordări cam bruște ale unor chestiuni minore în plan afectiv, reacții disproporționate în fața unor obiecții, critici sau observații venite din partea unor prieteni”, mai spune astrologul Urania.