Zodia care pierde mulți bani. Nu mai are deloc limite. Cristina Demetrescu, previziuni complete

de:
18 sept. 2022
Zodia care pierde mulți bani. Nu mai are deloc limite. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Sunt zodii care nu știu când să se mai oprească din cheltuieli, iar asta le va afecta bugetul masiv în zilele următoare, avertizează astrologul Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru prima jumătate a lunii septembrie. Se anunță surprize pentru foarte mulți nativi, dar și perioade dificile pentru alții.

Pentru Fecioare vine o perioadă în care banii se pierd pe bandă rulantă. Nativii acestei zodii cheltuie foarte mult doar pentru a arăta bine în fața celorlalți, însă asta nu le va aduce atât de multe beneficii pe cât speră.

Recomandat ar fi să își cunoască limitele pe plan financiar. De cealaltă parte, pe plan amoros, lucrurile arată cât se poate de bine.

”Feciorele cheltuie pentru etichetă. Nu ai bani, încearcă să te adaptezi ca să-ți fie și ți-e bine. În schimb, Venus le ajută foarte mult pe Fecioare. Suntem și în zodia Fecioarei. Slăbesc, arată bine, se îmbracă, își găsesc starea de bine sau se pot îndrăgosti, pentru că Venus este responsabil cu iubirea”, spune astrologul.

Zodia care își schimbă dispoziția de la un moment la altul

Și Balanțele au o perioadă benefică pe plan amoros. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi bine dispuse, sunt liniștite și chiar pot afla că sunt iubite în secret de cineva.

Cu toate astea, starea lor poate fluctua de la o zi la alta, iar cei din jur trebuie să fie conștienți de acest lucru.

Balanțele sunt mai secretoase – dacă iubesc, iubesc în secret sau sunt iubite în secret. Au o stare de liniște, dorm bine, visează frumos, se trezesc bine dispuse. Este o perioadă chiar bună terapeutică pentru Balanțe, dar Mercur retrogradează pe zodia lor. Ele dau tonul: dacă astăzi sunt într-o stare bună, mâine sunt într-o stare proastă, e posibil să schimbe dispoziția întregului colectiv”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.