Zodia care poate rămâne fără job. Apar tensiuni la locul de muncă. Cristina Demetrescu, previziuni complete

de:
03 aug. 2022
Zodia care poate rămâne fără job. Apar tensiuni la locul de muncă. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Unele zodii trebuie să se pregătească pentru situații neașteptate, fie că vorbim de planul personal, financiar sau profesional, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru luna august, dar și pentru restul anului. Pentru Capricorni vine o perioadă benefică pentru a lăsa trecutul în urmă.

Apar tensiuni pe zona de creativitatea, iar lucrurile se vor schimba puțin aici. Atitudinea celor născuți sub acest semn zodiacal se schimbă și apar noi dorințe.

”Jupiter este în zona patrimoniu, casă familie – îi ajută să se stabilească, să-și rezolve tot felul de probleme patrimoniale, chiar și mai vechi, cu tot felul de moșteniri bătrânești, mai greu de de finalizat.

Tensiunile lor sunt în zona creativității. Sunt foarte stricți, foarte rafinați pe tot felul de lucruri pe care vor să le încerce și probabil dacă nu dețin câteva tehnici de de marketing sau nu știu să facă comerț, adică nu știu să își vândă marfa, cum s-ar spune, se pot bloca în ideologiile lor în așa fel încât nu pot trece la nivelul următor”, spune astrologul.

Zodia care va avea probleme la locul de muncă

Nativii acestei zodii au șansa de a lansa noi proiecte, însă trebuie să știe clar ce scop au, fie că vorbim despre bani, sau despre a se face cunoscuți. Capricornii trebuie să fie atenți însă la locul de muncă actual, căci tensiuni mari riscă să înceapă.

Marte va fi retrograd, drept urmare ar putea apărea probleme în relațiile cu colegii de la muncă. Apar de asemenea și blocaje pe zona comunicării, așa că mare atenție.

”Adică se pot lansa în tot felul de proiecte noi, dar trebuie să înțeleagă că până câștigi piața sau până te faci cunoscut, trebuie cumva să ai și o metodă un pic mai smerită.

La ei zona creativă este foarte intensă, dar blochează cumva sectorul acesta financiar. Marte retrograd pentru Capricorni este undeva în zona sănătății – și ei trebuie să fie atenți la sănătate, la intervenții chirurgicale.

Nu se fac pe Marte retrograd. În relațiile de serviciu, cu subordonații, subalternii, colegii de serviciu, acolo se poate crea o atmosferă destul de neplăcută, pentru că Marte în Gemeni generează blocaje de comunicare”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.