Zodia care primește ajutor divin de la astre. Îi vine o idee genială! Nu o ignorați! Mariana Cojocaru, previziuni complete

de:
10 nov. 2022
Zodia care primește ajutor divin de la astre. Îi vine o idee genială! Nu o ignorați! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Finalul lunii septembrie poate aduce schimbări de atitudine pentru foarte multe zodii. Sunt nativi care vor căuta să se regăsească, în timp ce alții se vor afla în centrul unor tensiuni, avertizează astrologul Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru a vorbit despre modul în care planetele vor influența anumite zodii. Se anunță o perioadă extrem de agitată, pe mai multe planuri, conform astrologului. Planetele Saturn, Pluto, Neptun, dar și Mercur for fi retrograde, așa că mare atenție.

”Avem şi un Satun retrograd – este cel care constrânge, disciplinează, vrea și are pretenție de la noi. Se spune că lucrurile trebuie gândite ca la carte, ideile trebuie să fie reformatoare, geniale, de acolo și mișcările de stradă care pot să apară”, spune Mariana Cojocaru.

Peștii se vor afla într-o perioadă de tranziție în următoarele zile, în timp ce Capricornii vor alege să păstreze tăcerea. Nativii acestei zodii au nevoie de o liniște interioară pentru a se putea regăsi, iar astrele sunt de partea lor.

”Mai avem apoi Neptun retrograd în Pești, care ne duce cu gândul către ceva profund, latura aceasta nevăzută a lumii. Pentru unii înseamnă crez, pentru alții înseamnă tranziție. Pentru cei mai mulți poate să însemne mișcări macro în zona politică, deci lucrurile vor avea o anume evoluție.

Zodia care trebuie să se regăsească

Mai avem un Pluton retrograd în Capricorn. Capricornul în general este tăcut şi atunci e o chestiune care ține de psihic, de interior, de regăsirea eului interior, de conectarea la eul superior, la univers, la astral, la energia planetelor, la magnetism”, adaugă astrologul.

Mariana Cojocaru le recomandă tuturor nativilor să se folosească de energiile venite din partea astrelor. Indiferent de situații, orice se poate transforma într-un adevărat beneficiu dacă știm cum să reacționăm și ce să înțelegem.

”Trebuie să le folosim energiile de cele mai multe ori în beneficiul nostru, retrăgându-ne pe retrograd”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.