Zodia care primește protecție divină. Va fi în centrul atenției. Minerva, previziuni complete pentru aceste zodii

de:
16 sept. 2022
Zodia care primește protecție divină. Va fi în centrul atenției. Minerva, previziuni complete pentru aceste zodii
Minerva, Sursa foto: Antena3

Probleme rezolvate, noroc pe toate planurile, cam așa se anunță a fi următoare perioadă pentru foarte multe dintre zodii, spune astrologul Minerva.

Minerva a vorbit despre anul 2022, dar și despre ce va urma pentru fiecare zodie în parte. Dacă Berbecii și Taurii au avut șansa de a-și împlini toate dorințele și să își schimbe viața, iată că nici Fecioarele nu sunt mai prejos.

Nativii din zodia fecioară sunt protejați de astre. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi în centrul atenției, iar anul 2022 este pentru ele un an cât se poate de productiv, din toate punctele de vedere.

Dacă nu au reușit ceea ce și-au propus până acum, nu trebuie să fie îngrijorate deloc, căci lucrurile se vor așeza, atât pe plan personal cât și profesional.

”Nu în ultimul rând, astrele sunt extrem de darnice și cu Fecioarele – sunt în centrul atenției și se pot lăuda cu un an extrem de productiv din toate punctele de vedere. Participă la petreceri și întâlniri sau evenimente care le vor deschide multe uși”, spune astrologul.

Zodia care nu trebuie să călătorească

Cu toate astea, dacă vrem să ne bucurăm de protecția astrelor trebuie să știm și ce nu avem voie să facem când este Mercur Retrograd.

Sunt anumite activități pe care multe zodii nu trebuie să le facă. Spre exemplu, când Mercur e Retrograd nu se semnează contracte și de asemenea nu se achiziționează nici gadgeturi noi sau mașini noi.

De asemenea, este recomandat ca fiecare zodie în parte să nu tragă concluzii rapide și să fie atentă la detalii. Evitați de asemenea să vă întoarceți la o persoană care v-a făcut rău în trecut, avertizează Minerva.

Astrologul nu recomandă nici călătoriile, în special zborurile în perioada următoare și de asemenea, mai spune că noile activități nu trebuie începute decât în momentul în care cele vechi au fost finalizate.