Zodia care primește un cadou neașteptat. Astrele îi oferă aripi și protecție. Mihai Voropchievici, previziuni complete

de:
21 sept. 2022
Zodia care primește un cadou neașteptat. Astrele îi oferă aripi și protecție. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Săptămâna aduce surprize pentru foarte multe zodii. Unele primesc cadouri surpriză, în timp ce altele sunt invadate de o avalanșă de mesaje, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Fiecare zodie în parte are parte de surprizele ei în zilele următoare. Important este să știe cum să le primească, dar și cum să gestioneze anumite situații în care se va afla.

Nativii din zodia Capricorn spre exemplu sunt pe cale să afle un adevăr important. Viața lor va fi marcată în momentul în care acest lucru se va întâmpla, așa că e bine să fie deja pregătiți pentru ce va urma. ”Capricornii foarte curând vor afla un adevăr foarte important care le va marca viaţa”, spune numerologul.

Peștii au parte de ceva conflicte. Nativii acestei zodii se vor afla în centrul unei bătălii pe care o vor câștiga dacă vor rămâne calmi și nu se vor îngrijora prea mult. ”Peştişorii vor susţine o mică bătălie. Să nu fie îngrijoraţi pentru că vor câştiga”, adaugă Mihai Voropchievici.

Zodia care primește o sumă de bani de care avea nevoie

Pentru Săgetători urmează o perioadă agitată. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt invadați de mesaje în zilele ce urmează. Să nu se streseze prea mult, pentru că nu este cazul. ”Săgetătorii are o săptămână de mesaje”, adaugă acesta.

Nativii din zodia Vărsător trebuie să se pregătească pentru vești bune și nu numai. Sunt pe cale să primească un cadou surpriză sau chiar o sumă de bani de care aveau reală nevoie, deci astrele sunt în favoarea lor în zilele următoare.

”Vărsătorii primesc veşti bune şi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.