Zodia care va avea o cumpănă. Va fi dată peste cap complet. Mihai Voropchievici, previziuni complete

de:
22 sept. 2022
Zodia care va avea o cumpănă. Va fi dată peste cap complet. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Săptămâna continuă a fi agitată pentru foarte multe zodii. Sunt nativi care au parte de schimbări majore, în timp ce alții trebuie să rămână vigilenți, căci riscurile sunt foarte mari, avertizează Mihai Voropchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Nu va fi perioadă prea fabuloasă pentru o mare parte dintre nativi. Unii își schimbă locul de muncă, în timp ce alții trebuie să se ocupe de relațiile cu cei din jur.

Nativii din zodia Fecioară sunt cei care s-au făcut înțeleși greșit, sau poate că asta au și vrut. Nu s-au ținut de cuvânt în fața celorlalți, drept urmare, recomandat ar fi ca în perioada următoare să își consolideze poziția dacă vor cu adevărat să mai repare ceva.

”Fecioarele ar fi trebuit să-şi consolideze poziţia. Nu au făcut nimic şi nu s-au ţinut de cuvânt. Să facă acelaşi lucru în această săptămână”, spune numerologul.

Zodia care stă pe o pojghiță de gheață subțire

Balanțele ar putea avea parte de o cumpănă. Nativii acestei zodii stau pe o pojghiță de gheață destul de subțire și trebuie să rămână vigilenți în fața a tot ce li se va întâmpla. ”Balanţele stau pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru Lei vine o perioadă a schimbărilor. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de situații neprevăzute. Să se pregătească pentru orice ar putea urma.

”Leii trebuie să fie pregătiţi de o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Și nici Scorpionii nu sunt prea departe. Acești nativi au parte ia rândul lor de schimbări, însă care le vor aduce doar beneficii. Își pot schimba fie locul de muncă, fie vor alege să se mute într-o casă nouă.

”Scorpionii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la muncă”, adaugă Mihai Voropchievici.