Zodia care va avea parte de o mare cumpănă. E în mare pericol. Mihai Voropchievici, previziuni complete

de:
12 mart. 2023
Zodia care va avea parte de o mare cumpănă. E în mare pericol. Mihai Voropchievici, previziuni complete
Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță o perioadă de vis pentru multe zodii, dar și una problematică pentru altele. Sunt nativi care ar putea avea parte de o cumpănă.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Sunt zodii care se bucură că scapă de probleme, în timp ce altele sunt invadate de gânduri negre.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Săgetătorii ar putea avea parte de o cumpănă. Nativii acestei zodii stau pe gheață subțire, așa că mai bine ar fi atenți la ce fac, dar și la ce vorbesc.

”O pojghiță de gheață pentru Săgetători. Este o săptămână în care trebuie să fie un pic atenți la modul de comunicare și de acțiune”, avertizează numerologul.

Nici pentru Capricorni nu urmează o perioadă prea fabuloasă ci din contră. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să se pregătească pentru o bătălie. Vestea bună este că la final ei vor fi învingătorii. ”A pornit iarăși o bătălie pentru Capricorni. Nu vă mai îngrijorați, voi veți câștiga în mod sigur”, adaugă Mihai Voropchievici.

Zodia care trebuie să schimbe tactica

Vărsătorilor le este recomandat să schimbe tactica când vine vorba de probleme, pentru că nu ajung la rezultatele mult dorite, iar asta le afectează nervii. ”Trebuie să abordeze într-o altă manieră toate problemele. Cu alte cuvinte, Runa spune să schimbați tactica și veți vedea efectele”, mai precizează numerologul.

Pentru Pești, runele aduc surprize plăcute în următoarele zile. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să lase gândurile negre deoparte, dar și alte lucruri stresante, pentru că îi așteaptă o perioadă de vis din toate punctele de vedere și ar fi păcat să nu o trăiască la maxim și să nu se bucure de ea.

”Peștii trebuie să lase de o parte problemele, grijile legate de trecu și să se pregătească pentru o săptămână de vis”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.