Zodia care va avea protecție divină aceste zile. Vin reușite pe multe planuri. Mihai Voropchievici, previziuni complete

de:
16 mart. 2023
Zodia care va avea protecție divină aceste zile. Vin reușite pe multe planuri. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunță zile de vis pentru unele zodii, în timp ce altele au parte de schimbări majore pentru care trebuie să se pregătească. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoarele. O singură zodie este protejată de divinitate, în timp ce altele primesc un mesaj din partea runelor.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, se anunță o săptămână de vis pentru Berbeci. Nativii acestei zodii beneficiază de protecție divină și sunt feriți de toate forțele negative, astfel că dacă vor să facă ceva, acum e momentul potrivit. Nici forțele rele nu se pot apropia de ei în următoarea perioadă.

”Pentru Berbec, acesta are o săptămână de protecție divină. Este ferit de toate relele și de forțele negative”, spune numerologul.

Zodia care primește un mesaj dublu din partea runelor

Pentru nativii din zodia Taur în schimb, runele aduc un mesaj dublu. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se relaxeze și să nu se mai gândească atât de mult la unele persoane. Dacă sunt atât de măcinați, mai bine dau un telefon, însă să evite să își consume energia pe gânduri negative.

”Taurul primește un mesaj dublu. Să se relaxeze. Să nu își mai facă griji pentru cei apropiați. Poate ar trebui să dea un telefon acasă”, adaugă Mihai Voropchievici.

Gemenii în schimb ar fi bine să se pregătească pentru schimbări în perioada următoare. În cazul lor, runele vin cu un avertisment. Mai exact, acești nativi vor avea parte de o suită de schimbări majore, chiar în prima parte a acestei săptămâni. E mai bine să fie pregătiți pentru orice decât să fie luați prin surprindere.

”Gemenii au parte de multe schimbări, iar runa le spune – să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.