Zodia care va fi părăsită de iubit. O alta poate avea un accident. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru luna mai

de:
04 mai 2023
Zodia care va fi părăsită de iubit. O alta poate avea un accident. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru luna mai

Două zodii sunt vor avea o lună mai extrem de dificilă, arată horoscopul prezentat de Cristina Demetrescu. Un nativ riscă să fie părăsit, în timp ce altul nu se simte prea bine.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru luna mai. Și se par că Mercur Retrograd le creează mari probleme anumitor zodii, din mai multe puncte de vedere.

Săgetătorii spre exemplu nu mai își fac treaba așa cum o făceau odată. Se simt obosiți și de asemenea s-ar putea confrunta și cu o serie de probleme de sănătate.

Poate ajung să țină tratamente care nu dau roade, iar lucrurile rele nu se opresc doar aici. Nativii acestei zodii riscă să sufere și o accidentare în luna mai, așa că mare atenție la odihnă și la alte activități în următoarele săptămâni.

”Săgetătorii au Taurul undeva pe sectorul activităţii profesionale şi, dacă vorbim de Mercur retrograd, atenţie la treaba pe care trebuie să o facă bine şi temeinic. Este posibil să fie puţini obosiţi, este şi zona sănătăţii, iar la ei poate fi vorba despre tratamente care nu dau rezultate, care trebuie duse pe termen mai lung. Atenţie şi la accidente. În rest, e nevoie de odihnă şi puţină mâncare de Paşte”, spune astrologul.

Zodia care are mari conflicte în relația de cuplu

Pentru nativii din zodia Capricorn, horoscopul prezentat de Cristina Demetrescu arată o despărțire. Cei născuți sub acest semn zodiacal riscă să aibă parte de conflicte în relația de cuplu.

Acestea pot avea fi un final fericit, sau unul nefericit, în funcție de situație. ”Capricornii au un impact major al eclipsei în plan sentimental, dar nu toată lumea care se iubeşte se şi înţelege. Vorbim aici de un Mercur retrograd care îi pune puţin în contradictoriu pe cei care se îndrăgostesc, iar inspiraţia pentru cei mai creativi este acolo, dar trebuie foarte multă răbdare”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.