Zodia care va primi cel mai importanat proiect profesional! Nu refuzați! E șansa vieții! Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

19 aug. 2022
Zodia care va primi cel mai importanat proiect profesional! Nu refuzați! E șansa vieții! Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

HOROSCOP. Vine weekend-ul și vine cu vibrații bune și energie pozitivă pentru o parte din zodii, care își vor putea schimba destinul în direcția dorită. Din păcate, unii nativi vor avea de suferit și nu se vor simți deloc bine. Astrele nu-i favorizează, ba chiar le oferă și multe lecții karmici deloc ușor de dus.

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul complet pentru ultimele zile din săptămână și a dat detalii extrem de interesante despre fiecare nativ în parte și despre ce se va întâmpla în perioada următoare. Previziunile ei pot fi ascultate în clipul de mai jos, mergând cu cursorul exact la zodia și ziua care vă interesează.

HOROSCOP pentru 4 zodii. Rezumat cu Maria Sârbu

Săgetător
Viața în doi are multe schimbări pentru tine. Atât pentru tine ca personalitate, cât și pentru tine ca apartenență la cuplu. Ai nevoie să faci schimbări în modul tău de a vedea iubirea și înțelegerea între parteneri. Trebuie să știi să faci echipă la nivel intelectual.

Capricorn
Proiect important la serviciu și mult efort pe care urmează să îl faci în următoarele lui. Poți, de asemenea, să începi o pregătire profesională cu mare interes și cu mari reușite. Nu trage de tine până la epuizare pentru a nu ajunge la black out!

Vărsător
Trebuie să fii generos în iubire. Copilul din tine are nevoie de dragoste, de părinți și de prieteni. Sufletul tău îți cere drepturile și el. Ai să începi o perioadă în care va fi cel mai important să îți asculți inima și plăcerile ei.

Pești
Probleme de casă sau de familie ar putea să îți apară dacă nu vei învăța să comunici cu cei dragi. Ai de reparat o grămadă de lucruri în familie. Și de reparat pe neam inclusiv.