Zodia care va suferi o schimbare majoră. Apare o persoană nouă în viața ta. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

01 mai 2023
Zodia care va suferi o schimbare majoră. Apare o persoană nouă în viața ta. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

O săptămână încărcată de schimbări în energia astrală și în corpurile noastre astrale! Pluton a intrat în retrograd Luni 1 Mai și până pe 11 Octombrie cât va dura acest tranzit vom avea nevoie să ne revizuim conceptul despre ce înseamnă ”libertate interioară” pentru fiecare zodie în parte. Și mai ales ce facem cu și pentru această eliberare în sinea noastră, spune astrologul Maria Sârbu.

Un alt aspect important al acestei săptămâni va fi o eclipsă în Scorpion în zilele de 5-6 Mai. Fiecare zodie va învăța să se oprească și mai ales va învăța că este vremea să nu mai caute vinovați ci să se pună pe treabă.

Ultimul aspect important va fi pe 7 Mai, intrarea lui Venus în zodia Racului. Unde, pentru o lună, până pe 6 Iunie, va aduce în lista de dorințe a fiecăruia nevoie de a ne găsi locul și de a ne simți iubiți și protejați. Mulți nativi se vor întoarce în trecut și mulți vor căuta ceea ce este al lor!

Previziuni complete pentru fiecare zodie în parte

Maria Sârbu a realizat horoscopul complet pentru perioada 1-7 mai, pentru fiecare zodie în parte, oferind detalii extrem de importante pentru fiecare zi a săptămânii. Toate informațiile și previziunile ei exacte le puteți găsi în clipul Youtube de mai jos.