Zodia lovită puternic de karma. Se ceartă cu toată lumea și poate pierde tot. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

de:
14 aug. 2022
Zodia lovită puternic de karma. Se ceartă cu toată lumea și poate pierde tot. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

În următoarea perioadă apari mari conflicte, dar și mari provocări pentru foarte multe zodii, spune astrologul Urania. Unele dintre ele vor ajunge în fața unor crize de nervi, dacă nu știu cum să acționeze.

Pentru Tauri este o perioadă plină de conflicte. Nativii acestei zodii au anumite idei care nu sunt în concordanță cu ale colegilor de la locul de muncă, drept urmare, de aici se iscă câteva situații destul de aprinse, pe care doar ei le pot opri, cu o schimbare de atitudine.

”Taurii se confruntă cu idei și opinii care nu le convin în mediul socio-profesional. Intră în contradicție cu convingerile lor pe care nu le pot accepta ca factor determinant în activitatea curentă”, spune astrologul.

Nici Berbecii nu sunt prea departe. Cei născuți sub acest semn zodiacal se enervează destul de rău în zilele ce urmează. Apar complicații de unde se așteaptă mai puțin și motivele sunt cât se poate de clare, însă indicat ar fi să trateze lucrurile într-o manieră calmă.

Zodia care se ceartă cu toată lumea

Ai un motiv justificat să te alarmezi și să te enervezi. În timpul acesta nu reușești să forțezi evoluția unei situații pentru un rezultat mai rapid și favorabil ție. Te confrunți cu complicații”, mai spune Urania.

Pentru Gemeni vine o perioadă a provocărilor. Acești nativi vor suferi un blocaj care le va da mari bătăi de cap și care îi va face să devină mai limitați ca oricând. Astrele sunt de vină, dar tot ele vor fi cele care aduc și rezolvarea.

”Astrele îți aduc o provocare anume. Ai parte de unele blocaje care îți dau bătăi de cap și reticențe sau limitări brutale în exprimare”, mai spune astrologul Urania.