Zodia lovită puternic de Luna Neagră! Astrologul Cristina Demetrescu anunță despărțiri în luna martie

de:
25 feb. 2023
Zodia lovită puternic de Luna Neagră! Astrologul Cristina Demetrescu anunță despărțiri în luna martie

Cristina Demetrescu anunță un început de primăvară destul de tumultuos pentru o zodie. Acești nativi riscă să rămână singuri, iar provocările nu se opresc doar aici în cazul lor.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru luna martie. Dacă pentru unii, primăvara aduce noi începuturi și surprize plăcute, iată că pentru această zodie lucrurile se arată a fi complicate.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Vărsătorii încep primăvara cu mari provocări, Luna Neagră fiind cea care îi va influența masiv. Nativii acestei zodii sunt puși la încercare pe plan personal, adică ar putea avea probleme mari în căsnicie sau în relație.

”Vărsătorii au mari provocări, adică Vărsătorul poate niciodată nu va fi mai utopic decât cu Luna neagră, care se uită de peste drum. În primul rând, ea traversează casa căsătoriei, a partenerilor”, avertizează astrologul.

Vărsătorii riscă să rămână singuri în luna martie

La ce trebuie să se aștepte Vărsătorii în luna martie? Partenerul lor ar putea avea schimbări bruște de comportament, iar acest lucru îi va afecta masiv.

De asemenea, spre deosebire de alți nativi care se bucură de o perioadă fabuloasă în luna martie, cei născuți sub acest semn zodiacal nu sunt feriți nici de conflicte, iar aici lucrurile ar putea fi mai complicate decât ar fi crezut vreodată.

Și pe plan financiar, Vărsătorii pot întâmpina dificultăți. Banii se duc, iar alții se fac destul de greu, lucru pe care acești nativi vor ajunge să îl simtă pe pielea lor în următoarele săptămâni.

”Pot fi schimbări bruște de comportament ale partenerilor care îi provoacă și pe ei. Adică acolo poate să apară un conflict, un război, dar este și riscul de a face procese, de a da în judecată și apar mari probleme. Dar smerenia Vărsătorului poate să vină prin anumite pierderi financiare, prin anumite blocaje financiare”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.