Zodia născută să fie bogată. Primește noroc mult la bani de la astre în perioada aceasta. Cristina Demetrescu, previziuni importante pentru acești nativi

29 apr. 2023
Zodia născută să fie bogată. Primește noroc mult la bani de la astre în perioada aceasta. Cristina Demetrescu, previziuni importante pentru acești nativi

HOROSCOP. Fiecare zodie în parte are anumite calități speciale și se diferențiază cu ceva special. Una dintre ele este extrem de norocoasă la bani, de exemplu, iar perioada care urmează se anunță foarte prolifică din acest punct de vedere. Eclipsa, dar și luna nouă vor veni cu vești bune pentru nativi.

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit de multe ori despre profilul zodiilor, dar și despre job-urile pe care acestea ar trebui să le aibă, în funcție de calitățile lor. Una dintre ele va avea cel mai mare succes când vine vorba de bani.

Spre exemplu, Capricornii sunt una dintre zodiile menite să conducă. Se pricep la organizare, la calcule, iar astea le va aduce mari reușite. ”Este zodia construcțiilor, a celor care conduc și organizează. Sunt potriviți pentru activitățile unde trebuie să calculeze, de pildă tâmplăria”, spune astrologul.

Săgetătorii în schimb sunt mai mult pe partea spirituală. Pentru ei, este de preferat un loc departe, unde să poată să scrie sau să citească informații care le aduc noi idei. ”Nativii Săgetător sunt spirituali. Au stofă de filosofi, pot scrie cărți sau le pot vinde în anticariate. De altfel, pot călători sau lucra în străinătate”, adaugă Cristina Demetrescu.

Zodia care atrage cei mai mulți bani

Vărsătorii în schimb sunt una dintre zodiile care ar putea atrage cei mai mulți bani. Sunt înclinați spre job-uri în domeniul aerian, și de asemenea, pot oricând să își dezvolte și o organizație, mai spune astrologul.

”Pot fi însoțitori de zbor, electricieni, electroniști, controlori de zbor. Pot să-și dezvolte organizații prin care să ajute sau să activeze în mediul online”, adaugă Cristina Demetrescu.

Chiar dacă nu au mare noroc la bani, Peștii au un alt har. Nativii acestei zodii sunt buni în ceea ce privește terapia, masajul, sau arta. Practic, știu să îi ajute pe alții, într-un mod diferit.

”Peștii sunt vindecători. Li se potrivește orice meserie care îi leagă de mare, de ocean. Se pot orienta către masaj, terapii, make-up, unghii, artă, spiritualitate, domenii în care scopul este să-i ajute pe alții”, mai spune aceasta.