Zodia pentru care se schimbă întreaga viață. Atenție la această decizie. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete pentru aceste zodii

de:
22 sept. 2022
Zodia pentru care se schimbă întreaga viață. Atenție la această decizie. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete pentru aceste zodii

Săptămâna aduce surprize pentru foarte multe zodii. Unele au parte de perioade tensionate, în timp ce altele au de luat decizii importante, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Balanțele încep săptămâna într-un mod destul de tensionat. Au de luat decizii importante, iar asta s-ar putea să le pună într-o lumină nu prea favorabilă față de ceilalți.

Nativii acestei zodii au nevoie de o perioadă de deconectare pentru a se putea liniști. Recomandat ar fi să facă acest lucru de abia spre finalul săptămânii, când își rezolvă o mare parte dintre problemele pe care le au.

”Sunt zile tensionate pentru că au multe lucruri mari de făcut şi poate decizii de luat şi îşi anunţă o poziţie. Sunt foarte ferme şi chiar dacă au sentimentul că riscă spunând că sunt sau nu sunt de acord cu un anumit lucru totuşi îşi susţin poziţia, cu argumente. Sau poate susţin pe cineva şi asta înseamnă deja o luare de poziţie.

Pot exista mici fricţiuni cu şefii şi e bine să fie atente cât de sigură este poziţia lor în acest moment. La mijloc de săptămână sunt cu prietenii şi au nevoie de o deconectare, iar în weekend e bine să se gândească la sănătate pentru că sunt aspecte pozitive şi pot încasa beneficii pentru sănătatea şi vitalitatea lor”, spune astrologul.

Zodia care își face curățenie în suflet

Scorpionii pe de altă parte au planuri mărețe. Cei născuți sub acest semn zodiacal cântăresc consecințele alegerilor pe care vor să le facă.

Vor să își facă curățenie în suflet și ar putea lua decizii importante. Spre finalul săptămânii, liniștea și-o vor găsi în compania persoanelor dragi, adaugă Camelia Pătrășcanu

”Multe planuri de viitor, o întorc pe toate feţele, cum e mai bine să facă sau unde duce o anumită alegere, care este ecoul, consecinţa unor alegeri. Nu prea se consultă cu nimeni şi mulţi Scorpioni pot simţi că trebuie să taie anumite legături, anumite relaţii sau o anumită poziţionare faţă de trecutul lor.

Este o săptămână de curăţenie la nivel de familie şi de memorii, amintiri legate de familie. În weekend, petrecere cu prietenii sau invitaţie foarte plăcută”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.