20 octombrie, Lună Plină în Berbec. Cele mai norocoase zodii. Vor primi ce își doresc mai repede decât se așteaptă

de:
20 oct. 2021
20 octombrie, Lună Plină în Berbec. Cele mai norocoase zodii. Vor primi ce își doresc mai repede decât se așteaptă

20 octombrie, Lună Plină în Berbec. Miercuri, 20 octombrie 2021 avem Lună plină în Berbec. Ce înseamnă asta? Ei bine, ea va fi de mare ajutor în îndeplinirea obiectivelor care au început de la Luna nouă în Balanță

Zodiile norocoase? Se spune că cei născuți de lună plină vor avea parte de îndeplinirea dorințelor, mai repede decât s-ar fi aștepat vreodată. Mai mult de atât, toate lucrurile pe care le au în minte și vor să le realizeze s-ar putea împlini.

Ce trebuie să faci de lună plină? Indicat ar fi mersul la Biserică cu toată familia. Toți membri vor fi luminați și vor avea parte de sănătate, belșug, dar și noroc.

Tradiția mai spune că luna plină de pe 20 octombrie eset benefică pentru energiile pozitive, dar și pentur vrăji. Toate dorințele se amplifică astăzi, iar rezultatele vin mai repede ca oricând.

Tot de lună plină vei observa niște schimbări. Oamenii și animalele se pot comporta diferit. Un lucru negativ ar putea fi actele de violență, certurile, dar și comportamentul anormal în această perioadă.

20 octombrie, Lună Plină în Berbec. Ce poți să faci pentru a aduce norocul în casă

Un obicei foarte vechi spune că cei care vor să aibă mai mult noroc trebuie să pună în seara cu lună plină apă într-un vad de culoare verde. Acesta trebuie lăsat chiar în razele lunii. A doua zi dimineață, te speli cu apa aceea pe față, iar tot răul din viața ta va dispărea.

Mai mult de atât, fetele care își doresc să rămână însărcinate pot avea noroc în această seară. Tradiția spune că dacă ele ies noaptea și vor sta în lumina lunii, își vor îndeplini această dorință.

Luna plină de pe 20 octombrie poate socate la suprafață o parte ascunsă a personalității noastre, iar în această noapte s-ar putea să observăm schimbări, am putea avea noi idei și nu numai.

Pentru a ne bucura de norocul pe care ni-l dorim, este esențial ca în această seară, de lună plină să fim cât mai fericiți și să credem în lucrurile care contează pentru noi.