Surpriza anului! Ion Ion Țiriac are o nouă iubită secretă. Este o artistă celebră. Cu ea ar fi înșelat-o pe Sorana Cîrstea (EXCLUSIV)

de:
16 iun. 2022
Surpriza anului! Ion Ion Țiriac are o nouă iubită secretă. Este o artistă celebră. Cu ea ar fi înșelat-o pe Sorana Cîrstea (EXCLUSIV)
Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea

În ultima vreme tot circulă zvonuri conform cărora relația dintre Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea ar fi ajuns la final. Nimeni nu i-a mai văzut pe cei doi împreună, iar sportiva nu a avut rezultate prea fabuloase pe plan sportiv.

Sursele noastre spun că la mijloc ar fi în realitate o nouă persoană și nu în viața sportivei, ci a fiului miliardarului. Cu alte cuvinte, se zvonește că Ion Ion Țiriac ar avea o nouă iubită. Nu, nu este vorba despre Ileana Lazariuc, fosta sa soție așa cum s-a mai spus până acum ci din contră, despre o artistă cu nume sonor de la noi, care la rândul ei este implicată într-o relație.

Deși informațiile au fost confirmate până acum doar de o sursă, nu ar fi exclus să fie vorba și de pure speculații, având în vedere faptul că relația cu Sorana Cîrstea a cam început să scârțâie în ultima vreme.

Cine este iubita misterioasă a lui Ion Ion Țiriac?

Marea majoritate a publicațiilor mondene au tot scris în ultima perioadă că cei doi ar avea probleme în cuplu iar în ultimele două luni, Sorana Cîrstea a avut rezultate foarte slabe pe zgură, suprafața ei favorită, lucru care ar putea confirma faptul că lucrurile nu merg prea grozav pe planul amoros al vedetei.

Până acum nici Ion Ion Țiriac, dar nici Sorana Cîrstea nu au oferit detalii publice despre relația lor, lucru care lasă loc de interpretări. Întrebările se amplifică cu atât mai mult în condițiile în care presupusa nouă iubită celebră a lui Ion Țiriac ar fi o artistă care se pregătește deja să se căsătorească.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor oferi declarații publice în acest sens și dacă relația lor va evolua sau nu în continuare, având în vedere zvonurile negative din ultima perioadă.