Este o masă rapidă potrivită în orice moment al zilei. Ouăle sunt o sursă fantastică de proteine și sunt absolut delicioase în orice rețetă, iar în cea pe care v-o prezentăm astăzi sunt în centrul atenției.
Serviți această omletă cu pâine integrală și o salată simplă de roșii pentru o masă sănătoasă și echilibrată.
• Două ouă mari
• Ulei
• Brânză cheddar
Spargeți ouăle într-un castron, amestecați cu un vârf de sare de mare și piper negru, apoi bateți bine cu o furculiță până când se combină complet.
Așezați o tigaie antiaderentă la foc mic pentru a se încălzi.
Radeți cașcavalul și lăsați-l deoparte.
Adăugați ½ lingură de ulei în tigaia fierbinte, apoi turnați cu grijă ouăle.
Înclinați tigaia pentru a le întinde uniform, folosind o furculiță pentru a învârti puțin ouăle.
Când omleta începe să se gătească și să se întărească, dar are încă puțin ou crud deasupra, presărați brânza.
Folosind o spatulă, ridicați marginile omletei, apoi împăturiți-o în jumătate.
Când începe să devină maronie dedesubt, luați tigaia de pe foc și puneți omleta pe o farfurie.
Este delicioasă cu o salată de roșii și pâine integrală.
Poftă bună!