Acuzații extrem de grave la adresa PRO TV! Amenințări și bătăi crunte în culise. Este fără precedent în istoria televiziunii

20 apr. 2023
Acuzații extrem de grave la adresa PRO TV! Amenințări și bătăi crunte în culise. Este fără precedent în istoria televiziunii

Probleme mari pentru PRO TV, după ce postul lider de audiență s-a trezit în mijlocul unui scandal pe care putea să-l evite. Curg acuzațiile grave la adresa lui Andrei Stoica, celebrul luptător MMA, care a fost concurent la relity show-ul Ferma, dar care a fost invitat destul de des și la emisiuni precum La Măruță sau Vorbește lumea.

Viperele Vesele a expus pe Instagram o situație teribilă, care a lăsat pe toată lumea mască. Andrei Stoica este acuzat că ar bate suporterii clubului de fotbal, Rapid. Deși ar trebuie să fie aspru penalizat pentru acest tip de derapaje, cei de la PRO TV îl promovează, susține comunitatea Viperele Vesele.

Redăm integral postarea plină de acuzații la adresa lui Andrei Stoica, unul dintre luptătorii cu notorietatea în România.

@viperele___vesele

PRO TV promovează bătăuși plătiți!
Stelistul Andrei Stoica, angajat din nou să îi bată pe suporterii rapidiști.
Rapidiștii nu pot uita nici acum incidentele de acum ceva ani când au fost masacrați în tribune de stelistul Andrei Stoica, luptătorul de MMA fiind plătit pentru acest lucru de liderul galeriei giuleștene, Boccciu.

Presa a consemnat atunci despre aceste incidente reprobabile, când Andrei Stoica împreună cu fratele lui Bogdan au măcelărit în tribune bieții fani rapidiști.

Andrei Stoica și-a amenințat până și copiii, pentru simplul motiv că țin cu Rapid.
Fanaticul stelist Andrei Stoica și-a amenințat, însă fără succes, până și proprii copii, care nu au decât simpla vină că țin cu Rapidul, el ordonându-le copiiilor lui, însă fără succes, să își schimbe echipa favorită.

Acum istoria se repetă, Bocciu amenințând conducerea Rapidului că nu va mai lăsa să vină suporteri în tribune. Ori cum ar putea acest lucru, decât eventual prin intimidare, el angajând doi luptători de MMA, care au deja la activ o mizerabilă demonstrație de forță făcută pe pielea bieților fani giuleșteni.

Dorian Popa a fost amenințat în emisiunea La Măruță cu bătaia pentru că nu l-a salutat pe Stoica în WC.
Este cunoscut faptul că Andrei Stoica este promovat de PRO TV. Și este de notorietatea agresivitatea lui Stoica susținută de Pro TV, el amenințând frecvent vedetele că le bate. Recent, smardoiul nostru l-a amenințat în emisiune La Măruță că îl bate până și pe Dorian Popa pentru simpul motiv că… nu a fost recunoscut în WC și nu a fost salutat”.

@viperele___vesele