Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România între Carmen Grebenișan și Alin Chirilă. Surpriză mare la votul publicului

19 apr. 2023
Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România între Carmen Grebenișan și Alin Chirilă. Surpriză mare la votul publicului

Seara de marți a venit cu multe surprize. Robert Muscalu a câștigat pentru prima dată colanul pentru imunitate și el l-a nominalizat pe Alin Chirilă pentru eliminare. Propunerea colectivă a tribului a fost din nou Carmen Grebenișan, care s-a bucurat de multe ori de protecția publicului până acum. 

Și așa cum VoxBiz.ro a anticipat deja, cel care va fi eliminat în această seară de la Survivor România va fi Alin Chirilă. Informația sigură a fost făcută public încă o dată de Viperele Vesele spre disperarea celor de la PRO TV.

Așadar Carmen Grebenișan scapă încă o dată, iar în competiție au mai rămas doar nouă concurenți, trei Faimoase și șase Războinici. Favorit la marele trofeu rămâne acum Dan Ursa, care va fi și cel mai bun sportiv rămas în cursă (Vezi CLASAMENTUL integral AICI).

Viperele Vesele a mai furnizat încă o informație din episodul ce va fi difuzat în această seară. Alin Chirilă și Robert Muscalu vor fi căpitani de echipă la jocul pentru recompensă (o conversație pe whatsapp cu prietenii), iar câștigător va fi din nou Robert.

Așadar la finalul acestei seri, Alin Chirilă va părăsi concursul, pe care visa atât de mult să-l câștige. El a fost extrem de criticat după ce l-a propus în urmă cu o săptămână pe Dan Ursa. Atunci Kamara a fost eliminat și imediat și Ionuț Iftimoaie, care a fost cerut acasă de familie.