Adevărul despre Valentina Pelinel. Totul e clar acum. Cristi Borcea a luat o decizie drastică: ”Simt cum mă…”

de:
18 iul. 2022
Adevărul despre Valentina Pelinel. Totul e clar acum. Cristi Borcea a luat o decizie drastică: ”Simt cum mă...”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au rezistat chiar și în fața celor mai dificile furtuni. Relația lor se arată a fi una mai strânsă ca niciodată, în ciuda ultimelor zvonuri apărute în spațiul public.

Dacă până acum se zvonea că ar exista o ruptură între Valentina Pelinel și Cristi Borcea, iată că ultimele dezvăluiri făcute de Nasrin Ameri, fosta prezentatoare de la Antena Stars, dau totul peste cap.

Vedeta a vorbit despre nunta care are loc în doar câteva zile, dar și despre lista invitațiilor. Nașii ecelor doi sunt Cristi Borcea și Valentina Pelinel, semn că relația celor doi funcționează, ba chiar este cât se poate de unită.

Nasrin și partenerul său, Florin, zis Pisoi vor avea 200 de invitați, iar totul a fost realizat electronic. Emoțiile cresc însă de la o zi la alta.

”Pe whatsap le-am trimis invitațiile. Am descărcat o aplicație și le-am trimis-o, pur și simplu! Toată nunta mea e pe aplicație. Mă uit pe telefon acum și văd cât timp mai e până la nuntă. Uite, mai sunt doar 17 zile. Simt cum mă iau emoțiile!”, a dezvăluit Nasrin, pentru Click!.

Nunta, planificată în cel mai mic detaliu

Deși mai sunt aproape două săptămâni până la marele eveniment, mai sunt detalii care trebuie puse la punct. Fosta prezentatoare tv recunoaște că nici rochia de mireasă nu i-a ajuns, căci mai trebuie modificată.

Pe de altă parte, localul unde va avea loc evenimentul este unul nou-nouț și are și piscină. Fiecare lucru a fost analizat în detaliu și va fi realizat conform tradiției a mai dezvăluit aceasta.

Rochia nu a venit, mai sunt mici modificări de făcut la ea. Nici eu nu știu cum arată încă! Evenimentul va avea loc la salon din Săftica. Localul e nou-nouț, are și piscină, arată foarte bine.

Vom merge întâi la slujbă la Biserica Cașin. Nu vreau să fac sedință foto. La ora 18 va avea loc slujba religioasă, iar apoi mergem direct la salon. Nu vreau să stresez pe nimeni în ziua nunții.

Vom face pregatirile la hotel. Eu într-un apartament și Pisoi în altul. Nu vreau să mă vadă Pisoi până la biserică. O să zică lumea că sunt cu tradițiile, dar așa vreau eu. Țin la tradiția cu rochia de mireasă, se zice că aduc ghinieon să vadă ginerele mireasa înainte de biserică”, a mai povestit Nasrin.