Adio Valentina Pelinel! Cristi Borcea a ales-o pe Mihaela Borcea! Este împăcarea anului

07 iul. 2022
Adio Valentina Pelinel! Cristi Borcea a ales-o pe Mihaela Borcea! Este împăcarea anului

Valentina Pelinel și prima soție a lui Cristi Borcea se ocupă împreună de hotelul pe care fostul acționar al Dinamo îl are la malul Mării Negre. Totuși, doar una dintre ele este trecută și în acte.

Valentina Pelinel a fost șocată să afle că soțul ei a împuternicit-o pe Mihaela Borcea, prima soție a acestuia, să conducă hotelul de trei stele pe care îl are pe litoralul românesc până în 2027.

Mihaela Borcea s-a ocupat de la început din acest hotel, dar nu este singura afacere care a intrat în grija ei. La începutul acestui an, au apărut informații care spuneau că Valentina Pelinel ar fi intenționat să o scoată pe prima soție a fostului acționar al Dinamo din afacere, dar se pare că mișcarea nu i-a ieșit, având în vedere că Cristi Borca i-a prelungit împuternicirea de administrator.

„Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027.

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial.

Valentina Pelinel trebuie să lucreze alături de prima soție a lui Cristi Borcea

Așadar, Valentina Pelinel este acum nevoită să lucreze alături de Mihaela Borcea. Recent, cele două s-au întâlnit la hotelul de la malul mării, însă fiecare avea treburi diferite. În timp ce Mihaela Borcea se preocupa cu servirea clienților, Valentina Pelinel a venit să se relaxeze împreună cu copiii.

„Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! Avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc ce joacă, mărim și terasa care este superbă și are vedere la mare”, a dezvăluit actuala soție a lui Borcea.