Adio Anghel Damian! Cine este Rareș Maris, noua jumătate a celebrei Theo Rose! Tânărul face senzație pe Youtube

03 feb. 2023
Adio Anghel Damian! Cine este Rareș Maris, noua jumătate a celebrei Theo Rose! Tânărul face senzație pe Youtube

Cine este Rareș Maris, tânărul în vârstă de 22 de ani, care a scos deja enorm de multe melodii pe Youtube și care acum este și partenerul celebrei Theo Rose? Cea mai în vogă piesă a lui până acum este de departe cea în colaborare cu Bogdan de la Ploiești, La tine și la bani. Producția muzicală face parte din filmul Romina VTM, care este deja în cinematografe și care s-a bucurat de un succes răsunător la debut.

Rareș Maris este câștigătorul One True Singer, un reality talent-show care timp de 9 săptămâni a pus sub lumina reflectoarelor 14 tineri artiști cu scopul de a demonstra că au toate calitățile pentru a deveni următorul megastar al României. Printre aceștia s-a numărat și Gheboasă, dar acesta a fost descalificat până la urmă.

Marele premiu a constat într-un contract muzical cu Global Records, în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont. Show-ul a fost produs de Max Originals în România și realizat de Global Records.

Cine este Rareș Mariș

Rareș Maris are 22 de ani și era în anul 2 la Drept când s-a descis să ia o pauză de la studii pentru a se dedica muzicii. El terminase cu media 10 ultimul semestru de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, dar s-a mutat la București pentru a-și urma visul.

Acum acesta a scos o piesă cu Theo Rose și i-a luat practic fața lui Anghel Damian pentru că se vorbește mult mai mult despre el acum decât despre iubitul parteneri sale de clip. În mod cert va ajunge sus în trending.