Adio Banca Transilvania! Raiffeisen Bank, mișcarea cu care închide toți rivalii. Ce pot face clienții cu conturi de acum. E GRATUIT

de:
24 apr. 2023
Adio Banca Transilvania! Raiffeisen Bank, mișcarea cu care închide toți rivalii. Ce pot face clienții cu conturi de acum. E GRATUIT

Raiffeisen Bank dă marea lovitură cu ultima oportunitate pe care o oferă clienților săi. Instituția bancară aduce vești bune și de asemenea, eclipsează Banca Transilvania. 

Raiffeisen Bank revine în forță după scandalul Schengen și are în plan să atragă numeroși clienți. Banca lansează o ofertă ce va fi pe placul multor persoane. Și mai mult de atât e și gratuită.

Iar asta e valabil inclusiv pentru cei care vor un credit, vor să economisească bani, sau poate vor să înceapă o afacere. Banca Transilvania este momentan fruntașă și considerată cea mai mare bancă din România.

Totuși, dacă stăm să ne uităm la oferta de la Raiffeisen Bank, aceasta ar putea atrage de asemenea numeroși clienți interesați. Mai mult de atât, ar putea să contribuie și la investițiile lor.

Și totuși ce oferă Raiffeisen Bank? Clienții vor avea posibilitatea să vorbească direct despre planurile lor financiare cu un experiență Raiffeisen Bank.

Serviciul oferit gratuit de Raiffeisen Bank pentru clienții săi

Acest lucru este gratuit, iar în urma discuțiilor, clientul știe ce soluții financiare sunt potrivite pentru el. De asemenea, oricine poate să meargă într-o sucursală a băncii și să poarte o astfel de discuție.

Și ce este cel mai interesant e faptul că Raiffeisen Bank nu obligă pe nimeni să cumpere un produs bancar. Astfel, dacă în urma discuțiilor, clientul nu vrea să meargă mai departe, nu va fi nevoit să plătească nimic și nu va avea nicio datorie față de bancă.

”Avem o veste bună pentru tine: de acum ai posibilitatea să discuți direct despre planurile și dorințele tale cu un expert Raiffeisen Bank. El este partenerul tău.

Discutând cu el vei găsi soluțiile financiare potrivite pentru tine, prin „Banking 1:1”. Și totul fără costuri pentru tine. Și fără obligația de a cumpăra vreun produs bancar”, se arată într-un anunț oficial de pe site-ul Raiffeisen Bank România.