Banca Transilvania îi plătește un salariu imens lui Andi Moisescu! Care este motivul și ce rol are acesta acum în instituție. Va fi dat afară de la Românii au talent?

18 apr. 2023
Banca Transilvania îi plătește un salariu imens lui Andi Moisescu! Care este motivul și ce rol are acesta acum în instituție. Va fi dat afară de la Românii au talent?

Andi Moisescu lucrează la PRO TV de mai bine de 20 de ani. Și de ceva timp și la Banca Transilvania. Acesta a avut diferite proiecte TV, dar cel mai de impact rămâne Românii au talent, unde are rolul de jurat. Sezonul 13 s-a bucurat de mare succes, dar producătorii au în plan să vină cu schimbări pentru cel cu numărul 14. Așa că s-ar putea ca unii dintre jurați să fie dați afară, așa cum s-a întâmplat și în trecut.

Andi Moisescu face parte din echipa Românii au talent încă din prima zi, însă publicul este destul de amator de noutate, așa că locul său ar putea fi luat de o altă vedetă. Pe listă se află și Mihai Bendeac, dar și alte nume sonore. Prezentatorul PRO TV are, însă viitorul asigurat din punct de vedere financiar pentru că are și alte proiecte în desfășurare.

Andi Moisescu a încheiat un contract foarte profitabil cu Banca Transilvania. Acesta prezintă podcast-urile băncii, care se află pe locul 1 în România ca număr de active. Chiar dacă nu are foarte multe vizualizări, prezentatorul este foarte apreciat și asta pentru că a dat dovadă de fiecare dată de foarte mult profesionalism.

Banca Transilvania investește mulți bani în promovare

Banca Transilvania investește foarte mulți bani în promovare și în mediul online în general. Pe lista celor care au primit sume frumoase de la celebra instituție pentru a veni la podcast se numără Marius Manole, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Raluca Aprodu sau Micutzu (Cosmin Nedelcu).

De precizat că Banca Transilvania are pe contul de Youtube mai multe tipuri de filmulețe. Există seria numită Descifrat, unde mai multe nume sonore vorbesc despre relația lor cu banii, dar și podcastul lui Andi Moisescu, BT Talks care reușește în medie aproximativ 20.000 de vizualizări pe ediție, ceea ce nu este chiar rău pentru un cont de acest tip.