Adio DIGI RCS-RDS! Operatorul care vine cu prețuri foarte mici și bonusuri. Clienții încep să semneze contracte

de:
15 apr. 2023
Adio DIGI RCS-RDS! Operatorul care vine cu prețuri foarte mici și bonusuri. Clienții încep să semneze contracte

DIGI RCS-RDS e istorie. Un operator din România reușește să atragă clienții cu o super opțiune, astfel că va eclipsa total gigantul în telecomunicații.

Toată lumea își dorește să profite de oferte la maxim. Iar mulți români iau în calcul să aleagă un operator care să le ofere cât mai multe avantaje.

Dacă până acum DIGI RCS-RDS venea cu oferte săptămânale ori lunare, s-ar părea că gigantul în telecomunicații a fost detronat. Orange România lansează o nouă ofertă incredibilă, care cel mai probabil va atrage un număr mare de clienți.

Cei care încarcă cu o opțiune sau cu credit cartela au șansa să primească internet cadou. Și vorbim despre 20 GB pentru fiecare un euro credit încărcat. Beneficiari sunt clienții PrePay, care vor efectua reîncărcarea în următoarea perioadă.

Mai mult de atât, Orange România le promite clienților și alte bonusuri, dar și opțiuni esențiale și le explică acestora ce pot face pentru a pute beneficia de ele.

Lovitură pentru DIGI RCS-RDS

”Ai internet cadou la reȋncărcările cu credit sau cu opƫiune! 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange și 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, dacă folosești alte metode de reîncărcare. Bonusul se acordă clienților PrePay care efectuează o reȋncărcare ȋn perioada campaniei şi este valabil 60 de zile.

Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate. Bonusul poate fi folosit naƫional cu o opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale”, anunță Orange România.

DIGI RCS-RDS în schimb nu a venit niciodată cu o ofertă atât de tentantă, așa că nu ar fi exclus ca unii clienți să opteze în curând pentru Orange. Și oricum acesta nu este singura campanie demarată de operator în ultima perioadă.