Adio DIGI RCS-RDS! Orange, mișcarea prin care transferă foarte mulți clienți. Întreaga piață este dată peste cap

de:
06 apr. 2023
Adio DIGI RCS-RDS! Orange, mișcarea prin care transferă foarte mulți clienți. Întreaga piață este dată peste cap

DIGI RCS-RDS primește o lovitură maximă din partea Orange România. Cel mai probabil mulți clienți nu vor rata o astfel de ofertă. 

Orange România este, alături de DIGI RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori prezenți în România. Evident, grupul de telecomunicații încearcă să își țină clienții cu fel de fel de oferte.

Iar ultima care a fost anunțată s-ar putea să fie pe placul părinților, dar și al copiilor. Orange România îi invită pe clienții săi să acceseze abonamentul pentru aplicația Orange Games.

Doar 1,18 euro pe săptămână costă acesta, adică în jur de 6 lei. Iar mai mult de atât, cei care vor să acceseze serviciul pentru prima oară, beneficiază de o săptămână gratuită.

Ce pot să facă cei care accesează abonamentul celor de la Orange România? În primul rând se pot bucura de peste 600 de jocuri pentru Android. Toate jocurile vin fără reclame și de asemenea, cei are joacă se bucură de monede sau de bonusuri nelimitate în jocuri.

Orange România, lovitură pentru DIGI RCS-RDS

Aplicația poate fi descărcată într-un mod cât se poate de simplu, iar mai apoi trebuie activat abonamentul care costă aproape 6 lei, după cum anunță operatorul de telecomunicații.

”Primăvara aceasta, descoperă cele mai populare jocuri din aplicația Orange Games. Abonamentul pentru jocuri este doar 1.18 euro/săptămână (TVA inclus), iar prima săptămână este gratuită.

Descoperă aplicația Orange Games, un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc. Pentru acces la toate acestea, descarcă aplicația și activează abonamentul pentru jocuri, cu doar 1.18 euro/săptămână”, precizează Orange România.

Această ofertă ar putea să îi afecteze pe cei de la DIGI RCS-RDS, în condițiile în care operatorul nu prea s-a concentrat pe această zonă. În general, cei de la DIGI oferă avantaje clienților doar la abonamentele de internet, cablu, ori telefonie fixă sau mobilă.