Adio Gigi Becali! Cine este cu adevărat noul patron de la FCSB? Milionarul și-a vândut toate acțiunile clubului de fotbal

02 mai 2023
Adio Gigi Becali! Cine este cu adevărat noul patron de la FCSB? Milionarul și-a vândut toate acțiunile clubului de fotbal

Gigi Becali nu mai este patron la FCSB. De acum înainte, echipa are un nou patron, asta după ce latifundiarul din Pipera și-a vândut toate acțiunile.

După meciul cu Rapid în care FCSB a pierdut cu 0-1, Gigi Becali a precizat că au avut loc mai multe erori de arbitraj. Mai mult, el spunea că există și o conspirație împotriva echipei sale, iar din acest motiv a decis să cedeze acțiunile.

Meme Stoica a anunțat că Gigi Becali s-a ținut de cuvânt, iar Orange Sport a aflat că acțiunile au fost trecute pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

De altfel, Gigi Becali a declarat anterior că probabil va face acest lucru, după ce a precizat că cele trei fiice ale sale nu doresc să preia echipa de fotbal. Ba chiar a încercat să îi lase echipa ginerelui lui, iar fiica s-a nu a fost de acord cu mișcarea.

„Nu voi mai ţine nici acţiunile. Nici fetele nu vor. Au zis ”Nu avem nevoie. Nu vrem balamucul ăsta”. Am vrut să dau echipa ginerelui, dar fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace.

Poate pun echipa pe numele surorii până vând. Vom vedea la Registrul Comerţului cum fac cu echipa. Voi da echipa cuiva din familie care are bani”, a declarat Gigi Becali.

Probabil acesta și le va lua înapoi în scurt timp, iar gestul său de a trece acțiunile pe numele altor membrii ai familiei este doar pentru a impresiona.

Mutarea lui Gigi Becali a fost confirmată de Meme Stoica

Surda anterior citată spune că Meme Stoica a confirmat mutarea făcută de latifundiarul din Pipera.

”Gigi a cedat şi acţiunile. (Costache: Vă paşte insolvenţa) Nu, e cineva care stă bine financiar. (n.r. – Despre cine este vorba?) Acum vrei sa-ti dau toate informaţiile. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea”, a spus Meme Stoica.

De asemenea, au avut loc modificări și la nivel de Consiliu de Administrație. Meme Stoica este noul președinte al Consiliului de Administrație al FCSB, după ce omul de afaceri a renunțat la acest titlu.

”Eu sunt, de pe 24 (n.r. aprilie), noul preşedinte al Consiliului de Administraţie. L-am înlocuit pe Gigi. Deci n-are cum să revină la sentimente, din moment ce s-a autoeliberat din funcţie. A spus foarte clar că nu se mai uită la meciuri”, a mai spus Meme Stoica.