Anamaria Prodan îl distruge pe Gigi Becali. Patronul FCSB ar putea fi ruinat. Așa vrea ea să se răzbune

de:
09 oct. 2021
Anamaria Prodan îl distruge pe Gigi Becali. Patronul FCSB ar putea fi ruinat. Așa vrea ea să se răzbune

Anamaria Prodan nu l-a iertat pe Gigi Becali nicio secundă, iar asta o confirmă ultima mișcare făcută de celebra impresară. Patronul FCSB ar putea fi ruinat dacă se concretizează operațiunea.

Zvonurile spun că Anamaria Prodan este pregătită să investeasăc la CSA Steaua, echipă care este principalul rival al FCSB, patronat de Gigi Becali. Mai mult de atât, impresara are și încredere în simțurile ei, căci ar investi oricând, doar dacă există performanță.

”Da, normal, de ce să nu investești? Investești oriunde se poate face performanță. Acolo este o problemă numai pentru faptul că din Liga 2 pe urmă ce faci? Că nu mai ai voie să investești tu (n.r. – Ministerul). Trebuie să ai pe cineva. Ori, la ceea ce se întâmplă în România, fără legislație, nu mai investește nimeni, că toți fug de frica închisorii.”, a declarat Anamaria Prodan.

Cert e că în cazul în care soția lui Laurențiu Reghecampf ar investi în club, relația cu Gigi Becali s-ar aprinde și mai mult, căci tensiunile erau de mult.

Anamaria Prodan l-ar fi dat în judecată

De când Reghe a anunțat că divorțează, Anamaria Prodan l-a jignit în repetate rânduri pe patronul FCSB. Impresara mărturisea atunci că Becali ar fi fost cel care i-a distrus imaginea soțului ei.

Mai mult de atât, ea spuena că dacă ar fi fost în locul lui Reghe l-ar fi dat în judecată de mult pe patronul FCSB.

”Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!”, spunea Anamaria Prodan.

Cât despre zvonurile privind o eventuală amantă, Anamaria Prodan i-a cerut dovezi, mărturisind că ani întregi doar a depus un efort pentru a-l tolera pe Gigi Becali.

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar!”, mai spunea impresara.