Adio Raiffeisen Bank! Banca din România care îi transferă toți clienții. Este anunțul momentului

12 apr. 2023
Adio Raiffeisen Bank! Banca din România care îi transferă toți clienții. Este anunțul momentului

Mulți români au card sau cont la Raiffeisen Bank, însă această bancă ar putea deveni istorie, după ce o alta din România a început să ofere depozite foarte atractive.

EximBank a introdus Depozitul PLUS, care oferă o dobândă fixă de 7,75% pe an la depozitele în lei pe o perioadă de 6 luni. Oferta se aplică pentru depozitele constituite din fonduri noi, iar rata dobânzii rămâne aceeași pe toată perioada contractuală, urmând ca dobânda să fie plătită la scadența depozitului. Prelungirea automată a depozitului nu este disponibilă.

În plus, EximBank oferă o rată fixă a dobânzii de 3% pe an pentru depozitele noi în euro pe o perioadă de 12 luni și de 2,75% pe an pentru depozitele noi în euro pe o perioadă de 6 luni. Rata dobânzii rămâne fixă pe toată durata perioadei contractuale, cu plata dobânzii la scadență și fără opțiune de prelungire automată, scrie economica.net.

Raiffeisen Bank a lansat și ea o campanie cu depozite atractive

În urmă cu aproximativ o lună și Raiffeisen Bank a lansat o campanie cu depozite atractive, dar sunt sub Exim Bank – de exemplu cele la euro pe un an sunt de 2,25% și de 2% pe an pentru depozitele în euro la 3 luni.

Revenind la banca din România, oferta PLUS Depozit este disponibilă până pe 12 mai 2023 și necesită un depozit minim de 500 de lei pentru depozitele în lei și 150 de euro pentru depozitele în euro. EximBank nu percepe comisioane pentru retragerile de numerar la scadență.

În paralel cu introducerea acestei campanii de economisire, EximBank a majorat dobânda pentru depozitele standard în euro la 2,25%, cu un bonus suplimentar pentru depozitele efectuate online.

EximBank este o bancă universală cu sediul integral în România, care se situează printre primele 10 instituții de credit din punct de vedere al activelor. Banca oferă o gamă variată de produse și servicii de calitate, personalizate pentru a se potrivi nevoilor atât persoanelor fizice, cât și ale companiilor.

EximBank operează o rețea de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri în toată țara, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv deservirii clienților corporativi. Această rețea extinsă permite EximBank să se afle în imediata apropiere a clienților săi retail și corporativi, facilitând implementarea diverselor programe de dezvoltare românești și europene. Pe lângă furnizarea de servicii tipice unei bănci universale, EximBank operează și în domeniul garanțiilor de stat și al asigurărilor, conform mandatului acordat de Guvernul României.