Raiffeisen Bank face anunțul anului! Adio CEC Bank și ING Bank! Mișcare de ultimă oră făcută de austrieci

de:
12 apr. 2023
Raiffeisen Bank face anunțul anului! Adio CEC Bank și ING Bank! Mișcare de ultimă oră făcută de austrieci

Raiffeisen Bank se află în prezent pe locul 5 în România, după active, fiind devansată de ING Bank și urmată pe locul 6, îndeaproape de CEC Bank.  Pentru a se poziționa mai bine, banca austriacă face o mișcare de ultimă oră care cel mai probabil va atrage un număr mare de clienți. E o ofertă la care mulți visau.

Raiffeisen Bank face eforturi majore după scandalul Schengen, astfel încât să își păstreze clienții și să atragă alții noi. De această dată, banca vine cu o posibilitate pe care mulți români o așteptau.

Dacă ești client Raiffeisen Bank, poți să discuți planurile tale cu un expert al băncii. Mai apoi, acesta te va ajuta cu informații finaciare practice, pe care le poți utiliza.

Programul este intitulat Smart Finance și oferă clienților un plan financiar personalizat. În acest mod, o persoană va avea un control mai bun asupra banilor, dar și al investițiilor.

Mai mult de atât, acest serviciu oferit de Raiffeisen Bank este gratuit. Niciun client care vine să vorbească cu expertul bancar nu este obligat să cumpere la final un produs și nici să achite discuția.

Serviciul oferit de Raiffeisen Bank este gratuit

Și cel mai probabil BCR ori altă bancă din România vor fi eclipsate de această nouă oportunitate, având în vedere că mulți români poate au în plan investiții, ori un mai bun control asupra încasărilor de pe card.

”Acum ai posibilitatea să discuți direct despre planurile și dorințele tale cu un expert Raiffeisen Bank, care te va ajuta cu informații financiare practice, utile și ușor de înțeles. Concluziile discuției asezate, unul lângă celălalt, despre probleme reale și cu suportul inovației noastre, Smart Finance, înseamnă un plan financiar personalizat, care să te ajute să ai un control mai bun asupra banilor tăi.

Faci mai multe cu banii tăi când te bazezi pe o relație personală cu banca ta. Vino să găsim împreună soluțiile financiare potrivite pentru tine, prin „Banking 1:1”. Totul se întâmplă fără costuri pentru tine și fără obligația de a cumpăra vreun produs bancar.”, anunță Raiffeisen Bank.