Adio Salman Khan! Bărbatul care a cucerit-o complet pe Iulia Vântur. Revine la o iubire mai veche

18 iul. 2022
Adio Salman Khan! Bărbatul care a cucerit-o complet pe Iulia Vântur. Revine la o iubire mai veche

Iulia Vântur s-a mutat în India de aproximativ zece ani, dar în ultima perioadă au existat tot mai multe semne că ar dori să revină pe plaiurile mioritice. Sursele VoxBiz.ro au dezvăluit că frumoasa vedetă negociază deja pentru un proiect de televiziune, așa că s-ar putea să o vedem curând înapoi pe micile ecrane.

Iulia Vântur are o relație de mai mulți ani cu celebrul actor indian Salman Khan. Doar că acesta nu a dorit niciodată să-și asume o căsătorie și în plus a fost fotografiat de mai multe ori în compania unor alte domnișoare.

Recent, un mesaj de pe Instagram al Iuliei Vântur a fost interpretat ca unul în care anunța despărțirea de iubitul său, însă aceasta a ținut să infirme zvonurile și a declarat că dacă va avea ceva de transmis o va face ea. Totuși există tot mai multe speculații și în presa indiană legată de faptul că povestea de iubire între cei doi s-a încheiat.

Iulia Vântur, relație interzisă cu Ștefan Bănică?

Iulia Vântur a prezentat în trecut emisiunea Dansez pentru tine de la PRO TV și la acel moment existau zvonuri în culise că între ea și Ștefan Bănică ar fi mai mult decât o relație de colegialitate. Niciodată nu s-a dovedit nimic în acest sens. Vedeta spune, însă că fostul ei partener de prezentare i-a rămas în suflet și acum.

„Îmi e dor de Ștefan Bănică, de glumele lui. E un tip foarte haios. Ne încălzeam cu glume înainte de emisiune. Când mă ia dorul, îl sun”, a declarat Iulia Vântur, citată de WoWbiz.ro.

Cât despre Marius Moga, fostul ei iubit, cu care toată lumea o vedea căsătorită are doar cuvinte de laudă, cu precizarea că nu-i pare deloc rău că a pus punct relației cu el.

„Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu.

Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a adăugat Iulia Vântur.