Adio Salman Khan! Iulia Vântur are un nou iubit? Bărbatul alături de care s-a pozat în ipostaze intime

de:
05 oct. 2022
Adio Salman Khan! Iulia Vântur are un nou iubit? Bărbatul alături de care s-a pozat în ipostaze intime

Iulia Vântur a revenit în România pentru filmările emisiunii iUmor de la Antena1, iar mulți au intrat la bănuieli dacă nu cumva există probleme în relația pe care vedeta o are cu Salman Khan.

Iată că acum aflăm totul chiar de la Iulia Vântur. Vedeta a publicat mai multe imagini și pare mai fericită ca oricând însă nu în brațele lui Salman Khan, ci în ale altui bărbat.

Iulia Vântur i-a urat La mulți ani lui Ashley Rebello, iar urarea nu avea cum să fie completă fără câteva imagini cu cei doi. La finalul postării, vedeta noastră a scris ”Te iubesc”, lucru care i-a lăsat din nou pe fani cu gurile deschise.

”La mulți ani dragul meu @ashley_rebello 🤗❤️ ești un suflet minunat și îți doresc să te bucuri de fiecare moment al călătoriei tale, îți doresc să te simți întotdeauna iubit și apreciat, inspirat și fericit. Te iubesc, să ai ❤️ o explozie în acest an”, este mesajul transmis de Iulia Vântur lui Ashley.

Cine este Ashley Rebello? Bărbatul alături de care s-a fotografiat Iulia Albu este un cunoscut designer indian, care printre altele, s-a ocupat și de ținutele lui Salman Khan.

S-a despărțit Iulia Vântur de Salman Khan?

Nu știm însă ce tip de relație au cei doi și dacă sunt sau nu ceva mai mult decât prieteni. Cu toate astea, dacă stăm să ne uităm la imaginile publicate de Iulia Vântur, ambii sunt foarte apropiați, așa că nu ar fi exclus să auzim curând că vedeta noastră are o nouă relație.

Zvonurile privind o despărțire de Salman Khan au fost alimentate și de participarea Iuliei Vântur la filmările pentru emisiunea iUmor. Deși actorul indian a urcat și el pe scenă, încă există incertitudini cu privire la ce se întâmplă între cei doi.

”După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu! Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!”, spunea Salman Khan pe scena iUmor.