Adio Simona Gherghe! Vedeta are probleme mari. Se retrage din televiziune? Ce s-a întâmplat

17 apr. 2023
Adio Simona Gherghe! Vedeta are probleme mari. Se retrage din televiziune? Ce s-a întâmplat

Simona Gherghe este una dintre puținele vedete Antena 1, care deși a fost prezentatoarea unei emisiuni de scandal, Acces direct, a reușit să-și păstreze imaginea intactă. Când a simțit că lucrurile o iau razna, ea a ales să se retragă de la cârma show-ului mutat acum la Antena Stars și moderat de Mirela Vaida.

Simona Gherghe prezintă de șase sezoane reality show-ul Mireasa și cu toate că fanii au avut de multe ori obiecții cu privire la modul în care producătorii gestionează totul, ea era privită ca un fel de voce a rațiunii. Din păcate, acum se confruntă cu acuzații destul de grave și imaginea ei are de suferit deja destul de mult.

Se va retrage și de data aceasta din televiziune? Comunitatea Viperele Vesele i-a adresat câteva întrebări care o pun într-o situație foarte delicată, iar fanii din întreaga țară continuă să îndemne pe toată lumea să închidă televizoarele sau să schimbe canalul atunci când se difuzează Mireasa.

Mesaje cu puternic impact de la Viperele Vesele

@viperele___vesele

Continuă abuzurile producătorilor emisiunii Mireasa, Antena 1!
Sfintele Sărbători Pascale au adus în casa Mireasă nu doar bucuria Învierii Domnului, ci și vesti proaspete.
În imagini o avem pe mama lui Mihai, într-o încercare, cumva jenantă, patetică, de a purta o discuție codificată cu fiul.
Aceaata folosește cuvântul „badminton-ul” (n.b. referire la sportul practicat de Mihai) pentru a transmite, în fapt, mesajul producătorului, de a mai discuta despre faptul că i s-a promis finala.

Oarecum, același tip de mesaj îl transmite mama lui Mihai și partenerei acestuia, Hatige (n.b. pestoaicei).
Cum toate drumurile duc la Roma, și în ceea ce privește producătorul despre care mama lui Mihai discută codificat, toate indiciile/ drumurile conduc către producătorul Ciprian Neculau („iepurasul” căruia protestatarii i-au adresat public lista de dorințe/revendicari), fie doar și dacă ne amintim că la ultima vizita a mamei lui Mihai în casa Mireasă, tot pe tura lui/sub oblăduirea lui, a fost posibil ca mama lui Mihai să îi transmită acestuia să stea departe de Alex.

Înțelegem de aici că nu poate fi vorba despre o egalitate între concurenții din casa Mireasă, unii sunt mai mângâiați pe creștet și ocrotiți decât alții, unii au mai multe privilegii decât alții și unora li se promite mai multe, decât altora.

SPUNETI STOP ABUZURILOR PRODUCATORILOR EMISIUNII MIREASA, ANTENA 1!
SPUNETI STOP DISCRIMINARII!
SPUNEȚI NU CERȘETORIEI, PROXENETISMULUI, PROSTITUTIEI SI CONSUMULUI DE DROGURI!
DE LUNI PANA VINERI, INTRE 14.00-17.00, PROTESTĂM, INCHIZAND TELEVIZORUL SAU SCHIMBAND CANALUL!

@viperele___vesele

Întrebări pentru Simona Gherghe

@viperele___vesele

Dorim să adresăm public câteva întrebări moderatoarei emisiunii Mireasă, Antena 1, Simona Gherghe, cea care a ales să blocheze protestatarii, aceia care cereau oprirea abuzurilor producătorilor emisiunii, într-o încercare de ascundere a gunoiului sub preș, în loc să privească adevărul în față sau în loc să se delimiteze de astfel de abuzuri.

Când îi priviți în ochi pe toți ceilalți concurenți și pe însotitoarele lor, care nu au beneficiat de același tratament ca și Hatige și mama ei, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, nu vă vine să intrați în pământ de rușine? Când încasați salariul nu simțiți să vă cade mâna sau nu simțiți că vă crapă obrazul de rușine? Chiar nu aveți nicio străfulgerare/mustrare de conștiință?

„Cu cât mai vertiginos este urcuşul, cu atât mai teribilă poate fi căderea. Pe vârf, e dificil să-ţi menţii echilibrul”, iar faptul că acum Simona Gherghe este hulită de majoritatea telespectatorilor emisiunii Mireasă confirmă adevărul acestui celebru citat.

@viperele__vesele