ADIO Survivor România? Daniel Pavel, decizie radicală. Ana Maria Pop a confirmat și ea

de:
28 sept. 2022
ADIO Survivor România? Daniel Pavel, decizie radicală. Ana Maria Pop a confirmat și ea

Daniel Pavel a continuat să fie prezentatorul show-ului Survivor România chiar și după mutarea sa de la Kanal D la PRO TV. Lucrurile s-ar putea schimba însă odată cu noul sezon.

De când a cunoscut-o pe Ana Maria Pop, viața lui Daniel Pavel s-a schimbat complet. Prezentatorul de la Survivor România trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar la cum se înțeleg cei doi nu ar fi exclus să îi vedem și în fața altarului curând.

Ce îi interesează mai mult pe fani este dacă relația celor doi îi va afecta și viața profesională a prezentatorului tv, având în vedere că este de așteptat ca Survivor România să mai aibă și un alt sezon.

Ultimele mărturisiri ale lui Daniel Pavel lasă totuși loc de interpretări. Acesta a fost întrebat ce planuri are pentru următoarele luni, iar în declarațiile sale nu a pomenit ceva de Survivor România, ci doar de plecări, evenimente, vacanțe și relaxare.

Va întrerupe Daniel Pavel colaborarea cu cei de la PRO TV? Îl vom vedea și în noul sezon de la Survivor România? Nu știm, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe.

”Planurile sunt ca și până acum, îmbinarea utilului cu iubirea, deoarece ne place ceea ce facem pe partea profesională și muncim cu pasiune. Vor mai fi și câteva evenimente în toamnă, plecări, momente de relaxare, iar apoi, Sărbătorile de iarnă, pe care sperăm să le petrecem în familie, așa cum este drag sufletului nostru”, a mărturisit Daniel Pavel, pentru viva.

Relația dintre Daniel Pavel și Ana Maria Pop evoluează

Între timp însă, relația dintre le și Ana Maria Pop merge mai departe, iar tânăra are doar cuvinte de laudă la adresa fiului prezentatorului tv, dar și la adresa viitoarei sale soacre. Cele două se înțeleg de minune, deci sunt șanse mari ca relația să ajungă la un alt nivel.

”Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului deja. Are doi părinți care i-au oferit exact ceea ce a trebuit pentru a deveni un adolescent cu principii puternice, foarte multă personalitate, dar și candoare.

Anca, mama lui… și aș afirma cu tărie prietena mea, știi… unii oameni au chimie și trebuie să se întâlnească, iar noi am rezonat de la prima interacțiune, l-a învățat ce sunt iubirea, cunoașterea…Cea mai bună relație dintre lumile posibile aș spune”, a spus Ana Maria Pop despre relația cu mama lui Daniel Pavel și cu fiul acestuia.