Daniel Pavel se căsătorește? Prezentatorul de la Survivor România a făcut marele anunț. Cine este noua iubită care i-a luat complet mințile

de:
03 sept. 2022
Daniel Pavel se căsătorește? Prezentatorul de la Survivor România a făcut marele anunț. Cine este noua iubită care i-a luat complet mințile

Surpriză imensă pentru fanii Survivor România. Daniel Pavel, prezentatorul super emisiunii este pregătit să facă pasul cel mare cu noua sa iubită, Ana Maria, iar asta o confirmă chiar spusele ei.

După ce Survivor România s-a încheiat, Daniel Pavel s-a întors în România, unde petrece timp de calitate alături de iubita sa, Ana Maria. Surprinzător este însă pasul important pe care cei doi l-au făcut.

Prezentatorul tv s-a dus în județul Alba, în vizită la bunica de 83 de ani a Anei pe care a și cunoscut-o. Cei doi s-au plimbat prin zonă, au făcut nenumărate poze, iar postarea făcută de Ana Maria confirmă faptul că relația lor a ajuns la un cu totu alt nivel.

Iubita lui Daniel Pavel a publicat o imagine alături de bunica sa și evident, alături și de prezentatorul tv, iar bătrâna pare cât se parte de fericită, semn că e mulțumită de alegerea făcută de nepoata sa.

”Un înger de bunică. 83 de ani, în curând. Am venit să o iubim din nou. Pe ea și paradisul ei. Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit de mică, pentru fiecare „Tatăl nostru”, pentru toată iubirea și înțelepciunea ei”, a scris Ana Maria Pop pe Instagram.

Daniel Pavel se căsătorește cu Ana Maria?

Vizita celor doi la bunica Anei confirmă faptul că relația lor merge pe drumul cel bun. Daniel Pavel și Ana Maria au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună după ce Survivor România s-a terminat.

Au fost împreună și la festivalul Saga, unde au făcut senzația, apoi au plecat în Republica Dominicană, iar acum se plimbă și prin țară, drept urmare nu ar fi exclus ca în curând să îi vedem și în fața altarului.

Oricum ar fi, tânăra are doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Pavel, despre care spune că nu e doar romantic, ci și un bărbat foarte puternic. ”E un bărbat romantic. Nu știu cât se vede asta din afară. E acel bărbat puternic. Știe să facă lucrurile ca un marinar veritabil”, mărturisea Ana Maria, la Prima TV.

Cei doi au venit împreună la evenimentul organizat de PRO TV pentru a-și lansa noua grilă de toamnă. Daniel Pavel a fost cel care a fost prezentator, iar alături de el s-a aflat și frumoasa lui iubită care a zâmbit tot timpul.