Adio Theo Rose! Lia Bugnar revine puternic. Anghel Damian a confirmat. Este răsturnare totală de situație

de:
10 aug. 2022
Adio Theo Rose! Lia Bugnar revine puternic. Anghel Damian a confirmat. Este răsturnare totală de situație
Foto: Fanatik.ro

Anghel Damian a încheiat relația cu fosta sa iubită, Lia Bugnar, iar acum semnele arată că formează un cuplu cu Theo Rose, cea care a primit și un rol în serialul Clanul de la PRO TV.

Când vine vorba de viața personală, Anghel Damian nu este prea deschis, însă când vorbim de domeniul profesional, actorul nu are rețineri.

El a mărturisit că de această dată este producătorul, regizorul, dar și scenaristul serialului Clanul, drept urmare nu a mai avut timp pentru a avea și un rol în această producție. Cu toate astea, este mulțumit de ceea ce a putut să facă.

De data aceasta sunt producător, regizor şi scenarist. Pentru că munca de regie, scenariu şi producţie este o muncă extrem de complexă şi simt că dacă aş fi şi actor m-aş deturna de la ceea ce ar trebui să fac în momentul ăsta, ca să ţin echilibrul acestui proiect care are atâtea ingrediente.

În plus, am ajuns în momentul în care găsesc foarte mari satisfacţii în munca de regie şi producţie”, a mărturisit Anghel Damian pentru sursa citată.

Lia Bugnar și Theo Rose, pe același platou de filmare

Dacă credeați că Lia Bugnar a dispărut din peisaj odată cu despărțirea cuplului, veți avea o surpriză. Deși Theo Rose a fost aleasă chiar de Anghel Damian să joace în serial, iată că fosta sa iubită, Lia Bugnar este scenarista serialului.

Și ea, la fel ca Anghel Damian nu va avea niciun rol, însă se va ocupa îndeaproape de ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Nu știm însă cum o va afecta asta pe Theo Rose, având în vedere proaspăta relația dintre ea și producătorul filmului.

”Da, este scenarist al serialului şi nu o veţi vedea în vreun rol. În acest fel îţi dedici existenţa acestui proiect altfel decât dacă ai juca în el. Atunci când eşti actor într-un proiect tendinţa de a fi subiectiv ar fi mult mai mare, fiind obligat să gândeşti prin prisma personajului tău.

Când eşti scenarist şi regizor trebuie să ţii partea tuturor şi este o muncă care e conflictuală şi am avut experienţa asta la serialul „Vlad”, a mai dezvăluit el.