Adio Toni Iuruc! Simona Halep, îndrăgostită de un alt bărbat celebru? „Doar pe el îl ascultă” (SURSE)

11 aug. 2022
Adio Toni Iuruc! Simona Halep, îndrăgostită de un alt bărbat celebru?
Simona Halep și Toni Iuruc

În urmă cu un an, Simona Halep era la un pas să se retragă din tenis. Deja își anunțase apropiații că nu mai simte motivația din trecut și vrea să pună punct carierei sportive. Cununia civilă cu Toni Iuruc și faptul că a petrecut mult timp în compania acestuia, probabil i-a trezit pofta de viață normală.

Simona Halep l-a întâlnit, însă pe Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, care i-a schimbat complet perspectiva. Datorită lui, aceasta și-a regăsit pofta de joc și a decis că vrea să continue în tenis încă cel puțin doi trei ani. Mai mult decât atât, românca a petrecut foarte puțin timp în țară în ultima vreme și a decis să participe la multe turnee, pe care în trecut le refuza.

Simona Halep este fascinată de Patrick Mouratoglou și mai multe surse au dezvăluit că este singurul pe care-l ascultă orbește. De altfel, tot la sugestia lui și-a concediat toți apropiații, pe managerul său dintotdeauna, Virgina Ruzici, dar și pe preparatorul fizic, Teo Cercel. Cu ambii în echipă a scris istorie.

Are Simona Halep sentimente pentru Patrick Mouratoglou?

Aceleași surse, citate și de ProSport spun că Simona Halep ar fi extrem de capricioasă și că și-ar fi concediat toți antrenorii prin SMS, în special din cauza faptului că aceștia au încercat să-și impună puncte de vedere cu care ea nu era de acord. Fire foarte independentă, acum pare că a devenit dependentă de Patrick Mourtaglou, care este recunoscut și ca având slăbiciune pentru sportivele pe care le antrenează.

De altfel, el a avut în trecut, pe lângă relația profesională și una sentimentală cu Serena Williams. Tocmai din acest motiv, mulți au început să discute pe la colțuri că Simona Halep ar putea fi îndrăgostită de francez, însă momentan sunt doar zvonuri.

Sportiva se pregătește de US Open, iar pe 13 noiembrie ar urma să aibă loc nunta cu Toni Iuruc, unde sunt așteptați peste 300 de invitați. Evenimentul ar urma să aibă loc la Sinaia.