Adio Valentina Pelinel! Ce i-a făcut Cristi Borcea? El vrea deja să se căsătorească cu o altă femeie celebră. Despre cine este vorba

27 iun. 2022
Adio Valentina Pelinel! Ce i-a făcut Cristi Borcea? El vrea deja să se căsătorească cu o altă femeie celebră. Despre cine este vorba

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei copii pe care îi iubesc foarte mult și se pare că până acum aceștia se înțeleg foarte bine.

Totuși, Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile, ceea ce arată că fostul acționar de la Dinamo București nu este convins că va rămâne toată viața alături de frumoasa blondină. În urmă cu ceva timp au apărut speculații că ar avea o relație secretă cu Adelina Pestrițu, pe care ar prezenta-o ca adevărata lui soție. Zvonurile lansate de jurnalistul clujean Liviu Alexa nu au fost totuși confirmate.

Valentina Pelinel a oferit un interviu pentru viva.ro, în cadrul căruia a scos la iveală motivul pentru care au decis să își împartă bunurile. De asemenea, blondina a ținut să menționeze că partenerul ei de viață este un om valoros, subliniind că a cucerit-o prin felul lui unic de a fi.

Motivul pentru care Valentina Pelin și Cristi Borcea și-au separat bunurile

Valentina Pelinel a povestit pentru sursa anterior citată că partenerul ei de viață este un om de încredere și că amândoi și-au dorit același lucru. În plus, blondina a mai spus că a avut foarte multe de învățat de la un om precum Cristi Borcea.

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat”, spune blondina.

Vedeta a mai spus că este o persoană tipicară și bine organizată, dar nu ar putea spune că este obsedată de control. Ea a mai povestit că există situații în care controlul este inutil.

„Sunt o persoană tipicară și foarte bine organizată. Dar nu m-aș numi control freak la niciun capitol. Există situații și lucruri unde orice control este inutil, iar viața îți demonstrează mereu sau când te aștepți mai puțin că nimic nu este întâmplător. Așa că, da, îmi place controlul, dar în același timp cred că există un plan mai mare, un bigger picture de care e bine să ținem cont”, a spus Valentina Pelinel.