Ai abonament de la DIGI, RCS-RDS? Dispar PRO TV, Antena 1 și Prima TV din ofertă. Toți clienții trebuie să știe

22 apr. 2023
Ai abonament de la DIGI, RCS-RDS? Dispar PRO TV, Antena 1 și Prima TV din ofertă. Toți clienții trebuie să știe

Românii care au abonament de la DIGI, RCS-RDS trebuie să știe neapărat aceste informații cu privire la aceste posturi.

Unii români care au abonament la DIGI, RCS-RDS știu că pot beneficia și de Digi Online, o platformă pe care se pot vizualiza programe TV.

Recent, cei care o folosesc au putut observa o schimbare majoră, fiind vorba despre dispariția câtorva posturi din grilă. Ne referim aici la PRO TV, Antena 1 și Prima TV.

Mulți români s-au întrebat care este motivul pentru care DIGI, RCS-RDS a luat o astfel de decizie, mai ales că aceste programe au destui vizualizatori zilnic.

DIGI, RCS-RDS a renunțat la câteva programe importante

Pe platforma Digi Online, oamenii pot vizualiza peste 90 de canale pentru diferite segmente de vârstă sau pe diferite teme, însă PRO TV, Antena 1 și Prima TV nu mai fac parte din această listă.

O primă motivație ar fi că DIGI, RCS-RDS caută să aibă mai mulți telespectatori și nu ar dori să promoveze posturi TV rivale în aplicația sa.

Un alt motiv ar fi că furnizorul nu a ajuns la o înțelegere cu cele trei canale. De asemenea, nu trebuie uitat că Antena 1 și PRO TV au propriile platforme online, Antena Play și VOYO. Pe aceste platforme, fanii canalelor de televiziune pot vedea sau revedea emisiunile preferate.

Digi Online are și variantă auto, dar și pe aceasta lipsesc posturile de televiziune anterior amintite.