Ai cont la BRD? Banca face anunțul anului. Mulți clienți vor dori să acceseze acest nou serviciu

23 apr. 2023
Ai cont la BRD? Banca face anunțul anului. Mulți clienți vor dori să acceseze acest nou serviciu

Românii care au cont la BRD trebuie neapărat să știe aceste informații importante. Banca este cea care a făcut marele anunț, iar mulți clienți vor dori să acceseze noul serviciu.

BRD Groupe Société Générale a lansat campania „Viața cu RE”, creată de v8, pentru a demonstra cum îți poți REechilibra finanțele prin refinanțarea cu creditul BRD Expresso Restart.

Campania se bazează pe ideea că un credit personal îți oferă libertatea de a-ți modela viitorul în funcție de dorințele tale, dar, în cele din urmă, rambursarea lunară tot mai mare și costurile asociate fac dificilă menținerea stilului de viață și a plăcerilor personale dorite.

În teorie, după ce ți-ai cumpărat mașina, ți-ai renovat casa și ai muncit din greu pentru ca totul să fie perfect, ar trebui să te poți relaxa și să te bucuri de roadele muncii tale. Ar trebui să aveți o perioadă liniștită în care să puteți aprecia ceea ce ați construit și să vă respectați planul financiar de rambursare a banilor, bucurându-vă în același timp de realizările dvs.

În esență, având o rată a dobânzii variabilă, este dificil să vă respectați planul financiar. Imprevizibilitatea fluctuațiilor și creșterilor vă poate dezechilibra, vă poate împiedica progresul și vă poate forța să renunțați la mici plăceri, hobby-uri, indulgențe, vacanțe și experiențe.

Pe de o parte, s-ar putea să nu vă mai puteți permite lucrurile de care vă bucurați, iar pe de altă parte, stresul financiar vă poate face să vă pierdeți cu totul dorința de a le urma.

Soluția pentru a vă întoarce la stilul de viață dorit implică încorporarea „RE” în strategia dvs. financiară. Prin REfinanțarea cu o rată a dobânzii fixă, promoțională, prin intermediul creditului BRD Expresso Restart, vă puteți REechilibra și REstabiliza finanțele. O rată fixă a dobânzii vă oferă predictibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă REporni toate planurile.

”Contextul ultimilor ani ne-a a dovedit cât se poate de clar nevoia de stabilitate pe care noi toti o avem incluzandu-i aici si pe clientii nostri. Desigur, acest lucru se aplica si in cazul produselor financiare, in special al creditelor, aici incluzand atat un card de credit, un overdraft sau un credit de nevoi nenominalizate. Ne-am dorit să venim in intampinarea acestei nevoi de predictibilitate, cu un produs ce oferă libertatea de a-ți REtrasa prioritățile și, de data aceasta, fără a fi nevoit să compromiți lucrurile care te fac fericit. Prin intermediul acestei oferte clientii isi pot consolida si refinanta diversele imprumuturi pe care le au, intr-un singur credit cu dobanda fixa, foarte avantajoasa. Noua campanie pentru Creditul Expresso reprezintă un Refresh al comunicării produselor din segmentul de credite și o Reinventare a relaționării cu potențialii clienți”, a spus Anca Nuțiu, Director executiv, Retail Customers Value Management, BRD Groupe Société Générale.

Campania descrie disconfortul provocat de un credit cu dobândă variabilă și propune o soluție prin intermediul REfinancing. Povestea este transmisă printr-un spot TV de 30 de secunde și unul de 20 de secunde, precum și prin outdoor, radio și publicitate digitală, inclusiv o Landing Page, conținut nativ pentru TikTok și Spotify.

Clienții BRD pot beneficia de o promoție

În plus, campania include o promoție. Prin achiziționarea creditului BRD Expresso Restart și a unui card de credit BRD Mastercard, clienții au șansa de a câștiga un Renault Arkana Hybrid sau vouchere cadou.

„TV-ul rămâne mediul în care toate brand-urile vor să strălucească, pentru a atrage atenția a cât mai multor privitori. Dar nu este ușor să câștigi puncte de vizibilitate într-un calup publicitar pe care mulți oameni au tendința să-l ignore. Soluția noastră pentru BRD a fost să aducem entertnement-ul digital, stop motion-ul și tranzitile care fac succes pe TikTok într-un mediu clasic cum este TV-ul.

Bineînțeles, pe toate le-am legat sub un concept pe cât se poate de REal despre RE:echilibrare prin REfinanțare.”, spune Adina Stănescu, Creative Director v8.