Ai cont sau card la BCR? Mișcare de ultimă oră făcută de bancă. Toți clienții Raiffeisen Bank vor fi afectați

de:
27 mart. 2023
Ai cont sau card la BCR? Mișcare de ultimă oră făcută de bancă. Toți clienții Raiffeisen Bank vor fi afectați

Lovitură puternică pentru Raiffeisen Bank din partea BCR. Deși ambele bănci sunt austriece, s-a părea că una dintre ele i-a luat-o înainte celeilalte.

BCR anunță că a lansat Școala de bani, un proiect amplu, de care nenumărați tineri vor fi destul de încântați. Iar asta s-ar putea să nu le surâdă prea mult celor de la Raiffeisen Bank, tot bancă austriacă.

Ce planuri au cei de la BCR? Claudia Oprescu, reprezentanta al băncii susține că se dorește crearea unui conținut interdisciplinar, dar și formarea unor profesori.

La bază stă educația financiara, iar prin acest proiect, BCR, dar și profesorii care ajung să fie formați în cadrul programului-pilot creat de Școala de bani, să îi ajute pe copii.

Astfel, cei mici pot ajunge să își îndeplinească și cele mai mici sau mari dorințe, plin planificare și disciplină, sau cel puțin acestea sunt planurile pentru BCR.

Ce le oferă BCR tinerilor din România

Banca oferă oportunitatea celor interesați să vadă situații practice și nicidecum definiții sau alte calcule. De asemena, cei care se înscriu la Școala de bani de la BCR au șansa să învețe cum să își gestioneze banii, lucru care de altfel le influențează întreaga viață.

”Vrem să fie situații de viață, practice, nu definiții sau calcule. Modul în care ne gestionăm banii ne influențează întreaga viață, nu doar partea financiară.”, a spus Claudia Oprescu, de la BCR.

Ce se învață, de fapt, la Școala de bani de la BCR? Conform informațiilor de pe site-ul oficial, prin participarea în program, elevii învață noțiuni de educație financiară cum să ia anumite decizii, exersează planificarea și munca în echipă.

Cum te poți înscrie și ce ai de făcut? BCR anunță regulat unde se țin cursurile, dar și toate informațiile pe care trebuie să le știe cei interesați, chiar pe site-ul oficial.

Această mișcare făcută de BCR ar putea fi o lovitură destul de puternică pentru restul băncilor prezente în România de ani buni.