Ai cont sau card la Raiffeisen Bank? Trebuie să mergi urgent la bancă. Iată ce s-a întâmplat. Și aceleași bănci vor fi obligate să facă asta

de:
21 apr. 2023
Ai cont sau card la Raiffeisen Bank? Trebuie să mergi urgent la bancă. Iată ce s-a întâmplat. Și aceleași bănci vor fi obligate să facă asta

Raiffeisen Bank vine cu o surpriză pentru toți clienții. A fost lansat un mod personal şi interactiv de a construi un plan financiar. Cum este utilizat acesta și ce trebuie să știe cei interesați?

Vorbim despre „Banking 1:1” lansat de Raiffeisen Bank. Aplicația are ca scop oferirea unui suport experţilor Raiffeisen Bank care au la dispoziţie tablete mobile, cu ajutorul cărora pot realiza un plan financiar personalizat.

Ce trebuie să facă cei internați? Să meargă la bancă în primul rând, iar după un dialog cu expertul băncii vor primi niște soluții personalizate. Serviciul este gratuit și nu există nicio obligație de cumpărare a unor alte produse bancare.

Deși până acum un astfel de serviciu era disponibil doar pentru cei cu venituri mari, în cadrul Private Banking, iată că lucrurile s-au schimbat ulterior.

Ce trebuie să știe clienții Raiffeisen Bank

CEO-ul Raiffeisen Bank România speră ca toți reprezentații băncii să le ofere informațiile necesare clienților. De asemenea, el speră ca prin acest nou serviciu, încrederea clienților să crească.

Printre altele, aceștia vor putea să facă mai multe lucruri cu banii lor, iar planul financiar construit le-ar putea fi de mare ajutor, în diferite situații.

„Ne bazăm pe reprezentanţii noştri, pe expertiza lor financiară susţinută de soluţii digitale – ca inovaţia Smart Finance, dezvoltată în timp record de echipa românească de produs. Am făcut această investiţie, ca parte din strategia noastră de democratizare a planificării financiare pentru toţi românii. Am convingerea că acest proiect va propune un nou mod de a face banking.

Suntem azi o bancă solidă, care are încrederea a milioane de clienţi, cu un indicator de recomandare record şi în creştere. Datorită rezultatelor noastre, a poziţiei bune de lichiditate şi capitalizare, putem să ne angajăm, confortabil şi pe termen lung, la o investiţie semnificativă. Facem asta pentru un viitor financiar mai bine gestionat pentru fiecare dintre clienţii noştri”, a spus Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.