Ai contract cu Hidroelectrica sau Enel? Anunț de maximă importanță pentru români. Este legat de facturi

25 apr. 2023
Ai contract cu Hidroelectrica sau Enel? Anunț de maximă importanță pentru români. Este legat de facturi

Românii care au contracte cu Hidroelectrica trebuie să știe neapărat ultimele informații pe care le-a anunțat compania. Totul are legătură cu facturile. Enel va avea probleme pentru ca principala rivala isi rezolva in sfarsit erorile din sistem.

Hidroelectrica a anunțat că românii își pot verifica facturile prin intermediul internetului. Anunțul este unul îmbucurător pentru oameni, mai ales că această opțiune nu a mai fost disponibilă o bună perioadă de timp.

”Secțiunea de facturi a fost redeschisa. Doar pentru facturile emise în 2022. Momentan. Vedeți mesajul din josul paginii. Pentru cei care încă nu cunosc adresa: https://client.hidroelectrica.ro/facturi”, arată Hidroelectrica.

Compania a publicat un mesaj și pe site-ul oficial, în care spune ”Stimate client, aceasta rubrica va oferă posibilitatea consultării facturilor pentru consumul de energie electrică emise până la finalul anului 2022. Se are în vedere și afișarea facturilor emise începând cu anul 2023. Îndată ce se vor finaliza modificările necesare, lista facturilor va fi completată”.

Hidroelectrica nu se mai află pe primul loc în comparatorul ANRE

Comparatorul ANRE arată că, pe primul loc, nu se mai află Hidroelectrica. Compania a ajuns pe locul 2, primul loc fiind luat de NOVA POWER & GAS.

”Noutăți interesante. Hidroelectrica a fost detronată de pe primul loc în comparatorul ANRE. Mare atenție!!! Oferta este limitată la 3 luni după care prețul este variabil cu aplicarea plafoanelor. Acest furnizor a avut/are o oferta similara sub plafon și la gaze. Postarea are rolul de a informa despre mișcările concurențiale de pe piață”.

Compania a mai spus că românii vor primi facturile pentru luna septembrie 2022 începând cu 10 aprilie 2023.

”Stimați clienți, Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii septembrie 2022 începând cu data de 10 aprilie.

Compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme”, transmite compania.