Ai contract cu ENEL sau ENGIE pentru energie? E.ON, mișcarea prin care va cuceri foarte mulți clienți. Anunț extrem de important

de:
10 apr. 2023
Ai contract cu ENEL sau ENGIE pentru energie? E.ON, mișcarea prin care va cuceri foarte mulți clienți. Anunț extrem de important

E.ON pregătește o lovitură maximă pentru ENEL și ENGIE. Grupul prezent în România are planuri mari, iar clienții ar putea fi mai mult decât încântați.

Ce pregătește E.ON? Operatorul de rețele de distribuție a energiei electrice din Europa își dorește să ofere o mână de ajutor naturii. De asemenea, serviciile clienților nu vor fi afectate, ci din contră.

Ce înseamnă acest lucru? Conform anunțului făcut recent, E.ON vrea să construiască noi habitate, atât pentru păsări, cât și pentru animale în zonele forestiere. Iar acest lucru s-ar putea să fie pe placul clienților.

De cealaltă parte, ENGIE, ori ENEL nu au anunțat vreodată o astfel de măsură. Așa că s-ar putea ca unii clienți să fie interesați de alegerea făcută de cei de la E.ON.

Ce pregătește E.ON în Europa

Grupul vrea să protejeze mediul și totodată să le ofere clienților servicii la cea mai bună calitate. Iar acest lucru este posibil, evident, cu o serie de măsuri.

E.ON le reamintește clienților săi că l-a momentul actual, în Europa există 8.000 de linii de transport care sunt gestionate în mod ecologic de către companie.

” . ̧ . ̆ ̂̆ ̂ ! În calitate de cel mai mare operator de rețele de distribuție a energiei electrice din Europa, ̆ ̆̆ ̦ ̂ . ̂̆ ̂ .

Prin gestionarea eficientă şi ecologică a coridoarelor ne asigurăm că protejăm mediul, dar îl şi restabilim, şi astfel, asigurăm distribuția naturală a speciilor de animale și plante. La nivel European, . ̂- ., iar această experiență urmează să fie extinsă în toată Europa”, se arată în informarea transmisă de E.ON România.

Tags: